0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι για την ένσταση μου επί των ενστάσεων Έχω εντοπίσει γύρω στα 18 άτομα με λιγότερα μόρια από εμένα που πήραν απόσπαση στη Β' Θεσσαλονίκης. Στην ένσταση θα αναφερθώ προσωπικά σε αυτά τα άτομα. Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω τα μόρια τους μιας και τα βρήκα από τις αιτήσεις τους για τις εθελοντικές μετατάξεις και κάποια από τον πίνακα μορίων των μεταθέσεων. Αναφέρω ή δεν αναφέρω μόρια; Και μια άλλη ερώτηση (προς τη bitch κυρίως). Αυτοί οι πίνακες των μορίων (εθελοντικών μετατάξεων και μεταθέσεων) συνοδεύονται από κάποιο διαβιβαστικό με αριθμό πρωτοκόλλου κ.λπ.; Υπάρχει κάπου στο διαδίκτυο; Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ζητήσω από διευθύνσεις γιατί δεν πρόκειται να προλάβω το περιθώριο των πέντε ημερών...
Την περίμενα αυτήν την απάντηση...εγώ πρακτικά σου είπα το εξής...επειδή οι τύποι άμα θέλουν να ακυρώσουν μια ένσταση ψάχνουν και το κόμμα μην βάλεις μόρια αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρα γι αυτά... (εστω και αν είναι ολοφάνερο ότι προηγείσαι)
Ρε παιδιά μια διευκρίνισηΕστω ο Α με 50 μόρια που ανήκει οργανικά στην Α' Θεσσαλονίκης κι επιθυμεί μετάταξη στο οικείο ΠΥΣΠΕ(Α' Θεσσαλονίκης)και ο Β με 80 μόρια που ανήκει οργανικά στην Α' Δωδεκανήσου κι επιθυμεί μετάταξη στην Α' ΘεσσαλονίκηςΠοιος προηγείται στις αιτήσεις?Ο Α ή ο Β?
1. η ένσταση στο γραφείο υπουργού διά μέσω των ΔΔΕ/ΔΠΕ που ανήκει οργανικά κάποιος ( για το επισημότερο και "νομοτυπότερο" της διαδικασίας ) 2. ΥΠΑΙΘ Γραφείο Υπουργού Α. Παπανδρέου 37 Μαρούσι(αν θελετε το στέλνετε και στο τμήμα Β ' ώστε να έχετε απαντήσεις απο δύο διαφορετικές μεριές αν και λυπάμαι τους συναδέλφους στο τμήμα Β που θα πελαγώσουν με εκατοντάδες ενστάσεις που πιθανόν να μην μπορούν να απαντήσουν).