0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισης ειναι αποδεδειγμενο οτι σε περιοδους κρισης μετα απο μια προσωρινη πτωση των γεννησεων μετα υπαρχει ραγδαια αυξηση
Μίλησε κανείς ξανά με την κυριούλα;ή το έκλεισαν το μαγαζί;αλήθεια τώρα,υπάρχει περίπτωση να τα ανακοινώσουν μετά τις 9;
το 2009 οι γεννησεις ειχαν αυξηση 17.5% σε σχεση με το 1999http://www.demography-lab.prd.uth.gr/DemoNews/DEMONEWS_20.pdfΕτσι για να μην λεμε ο,τι μας κατεβαινει
Παράθεση από: kateri στις Αύγουστος 28, 2013, 08:55:38 μμΜίλησε κανείς ξανά με την κυριούλα;ή το έκλεισαν το μαγαζί;αλήθεια τώρα,υπάρχει περίπτωση να τα ανακοινώσουν μετά τις 9;προσωπική εκτίμηση μέχρι 10 το πολύ...11;Ε πιο μετά δεν νομίζω
Εγω ενα πράγμα ξέρω σίγουρα και ζητώ συγνώμη εάν φανώ απαισιόδοξος. Σε 3 με 5 χρόνια θα γίνουν μαζικές απολύσεις πρώτα στην πρωτοβάθμια όταν θα αρχίσουν να πηγαίνουν στα δημοτικά τα παιδάκια που γεννήθηκαν απο το 2009 και μετα. Οι πρώτες γενιές της κρίσης 09 10 θα ειναι η αρχή και όσο θα προχωράμε θα χειροτερεύουν αναλογιστείτε πόσοι απο εμάς ή τους γνωστούς μας γέννησαμε ή περιμένουμε παιδί τα τελευταία χρόνια. Τα προβλήματα ειναι μπροστά μας και δεν θα ειναι απλα μεγάλα αλλα τεράστια απλα αυτο που επιχειρούν τώρα ειναι ενα μπάλωμα μια προσωρινή τακτοποίηση για να μέτριαστουν οι αντιδράσεις Συγνώμη αν ειναι λίγο εκτώς του κύριος θέματος των αποσπάσεων αλλα φαντάζομαι οτι ειναι το μέλλον που έρχεται
Οι βάσεις των σχολών θα ανακοινωθούν αύριο πριν τις 10 πμ.Δεν υποτίθεται ότι ήθελαν να βγάλουν πρώτα τις μετατάξεις;
Παράθεση από: angelikiwi στις Αύγουστος 28, 2013, 08:56:45 μμΕπισης ειναι αποδεδειγμενο οτι σε περιοδους κρισης μετα απο μια προσωρινη πτωση των γεννησεων μετα υπαρχει ραγδαια αυξησηΓι'αυτο βλεπω τωρα τελευταια τοσες εγκυμονουσες γυρω μου;Βρε μπραβο τι σου κανει η κριση;