0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
5. Ο πίνακας των εθελοντικών μετατάξεων εκκαθαρίζεται από όσους μετατάχθηκαν ήδη στις υποχρεωτικές, και παραμένουν πλέον κατά κύριο λόγο όσοι ήταν στο κόλπο, αλλά και κάποιοι που φοβήθηκαν ή για δικούς τους λόγους δεν έκαναν αίτηση στις υποχρεωτικές. Τα δικά μου παιδιά πλέον σε μεγαλύτερο ποσοστό παίρνουν την πολυπόθητη μετάταξη εκεί που θέλουν και ο εξοχότατος μεγαλώνει αριθμητικά τους πρόθυμος να συμμετάσχουν μελλοντικά στον προεκλογικό του μηχανισμό.
<<Αν ένας συνάδελφος υποβάλλει αίτηση μετάταξης δηλώνοντας τις δύο περιοχές προτίμησής του αλλά με τα μόριά του δεν τις πιάσει, μπορεί το Υπουργείο με την ίδια αυτή αίτηση να τον στείλει σε οποιοδήποτε άλλο κενό πανελλαδικά;Απάντηση: Δε γνωρίζουμε ακόμη τι θα αποφασισθεί τελικά. Όλα εξαρτώνται απότον αριθμό αιτήσεων και το ποσοστό κάλυψης των κενών.>> (ΠΑΣΥΚΑΓΑ)Μάααααλισταααα έφυγα πάω για τζόκερ..
Πριν από λίγο αριθμοί πρωτοκόλλου 127##.Άρα έχουν γίνει 2700!
Αν ένα ΠΥΣΔΕ έχει από τη διαπιστωτική πράξη π.χ. 10 πλεονάζοντες, κάνουν αίτηση μετάταξης 30 συνάδελφοι και ικανοποιηθεί η αίτηση για 10 από αυτούς, τότε ισχύει ότι οι υπόλοιποι 20 δεν κινδυνεύουν από υποχρεωτική μετάταξη, αφού έφυγαν τόσοι όσος ο αριθμός πλεοναζόντων;
Φιλε μου,ακομα και να δεχτω οτι ειναι σωστος ο συλλογισμος σου...ξεχασες ομως και μια παραμετρο.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙς YOU KNOW.Ειναι πραγματικα απαραδεχτο να χωριζεις σε 2 ταξεις,ολους εμας.1)ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ2)ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ,Αν εσυ δεν σκεφτηκες σωστα,δενβ σημαινει οτι ολοι ειναι βυσματα.Το εχω που το λεω απο την αρχη.ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝΕ ΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ..ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΒΥΣΜΑ ΦΙΛΤΑΤΕ.Ουτε αυτους που δεν το σκεφτηκαν,ηλιθιους βεβαια.Ομως το να βαζουμε σε εναν κουβα τους παντες,ειναι ανηθικο.
"...Τι θα γίνουν οι αιτήσεις εθελούσιας μετάταξης που εκκρεμούν με βάση την εγκύκλιο με αρ. πρωτ. 38784/Δ1/20-03-2013;Απάντηση: Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Πιθανότατα να ενσωματωθούν με τις παρούσες, ακόμη δε γνωρίζουμε. ...."Δηλαδή κάποιος που έκανε άιτηση στις εθελοντικες και οχι στις υποχρεωτικες θα ενσωματωθεί και εξεταστει η αίτηση του, συμφωνα ομως με πιο καθεστως, των εθελοντικων ή των υποχρεωτικων? Δηλαδη εγω που δηλωσα μονο μια περιοχη στις εθελοντικες και δεν θα δηλωσω στις υποχρεωτικες θα με βαλουν και μενα στον σκατοπινακα των υποχρεωτικων και θα με μετακινησουν απο το νησακι μου με τα φρεσκα του ψαράκια σε καμιά Γκατζολία ή ακόμα χειρότερα στην αγρια δύση του Αγρινίου?
Παράθεση από: teacher_ στις Αύγουστος 22, 2013, 04:22:32 μμΜήπως πρέπει με κάποιον τρόπο να πιέσουμε, για να ανακοινώσουν επιτέλους τι θα γίνει με τις εθελοντικές;Όχι μόνο αυτό:Α. πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα τι θα γίνει με όσους ΔΕΝ κάνουν αίτηση
Μήπως πρέπει με κάποιον τρόπο να πιέσουμε, για να ανακοινώσουν επιτέλους τι θα γίνει με τις εθελοντικές;