*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4556778 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #6370 στις: Αύγουστος 22, 2013, 05:45:59 μμ »
Παράθεση
5. Ο πίνακας των εθελοντικών μετατάξεων εκκαθαρίζεται από όσους μετατάχθηκαν ήδη στις υποχρεωτικές, και παραμένουν πλέον κατά κύριο λόγο όσοι ήταν στο κόλπο, αλλά και κάποιοι που φοβήθηκαν ή για δικούς τους λόγους δεν έκαναν αίτηση στις υποχρεωτικές. Τα δικά μου παιδιά πλέον σε μεγαλύτερο ποσοστό παίρνουν την πολυπόθητη μετάταξη εκεί που θέλουν και ο εξοχότατος μεγαλώνει αριθμητικά τους πρόθυμος να συμμετάσχουν μελλοντικά στον προεκλογικό του μηχανισμό.
Φιλε μου,ακομα και να δεχτω οτι ειναι σωστος ο συλλογισμος σου...ξεχασες ομως και μια παραμετρο.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙς YOU KNOW.
Ειναι πραγματικα απαραδεχτο να χωριζεις σε 2 ταξεις,ολους εμας.
1)ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
2)ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ,
Αν εσυ δεν σκεφτηκες σωστα,δενβ σημαινει οτι ολοι ειναι βυσματα.
Το εχω που το λεω απο την αρχη.ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝΕ ΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ..ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΒΥΣΜΑ ΦΙΛΤΑΤΕ.
Ουτε αυτους που δεν το σκεφτηκαν,ηλιθιους βεβαια.
Ομως το να βαζουμε σε εναν κουβα τους παντες,ειναι ανηθικο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:21:56 »

Αποσυνδεδεμένος george_pe19

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6371 στις: Αύγουστος 22, 2013, 05:49:07 μμ »
Πριν από λίγο αριθμοί πρωτοκόλλου 127##.

Άρα έχουν γίνει 2700!

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
« Απάντηση #6372 στις: Αύγουστος 22, 2013, 05:49:48 μμ »
<<Αν ένας συνάδελφος υποβάλλει αίτηση μετάταξης δηλώνοντας τις δύο περιοχές προτίμησής του αλλά με τα μόριά του δεν τις πιάσει, μπορεί το Υπουργείο με την ίδια αυτή αίτηση να τον στείλει σε οποιοδήποτε άλλο κενό πανελλαδικά;

Απάντηση: Δε γνωρίζουμε ακόμη τι θα αποφασισθεί τελικά. Όλα εξαρτώνται από
τον αριθμό αιτήσεων και το ποσοστό κάλυψης των κενών.>> (ΠΑΣΥΚΑΓΑ)

Μάααααλισταααα έφυγα πάω για τζόκερ..

Βέβαια με όλο το θάρρος αυτά που έγραφαν χτες εκεί στον ΠΑΣΥΚΑΓΑ δεν ήταν και όλα λίρα εκατό.... Ότι από την άλη το υπουργείο πάει βλέποντας και κάνοντας είναι φανερό...
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Αποσυνδεδεμένος kitsmanklei

• Νέο μέλος
  • *
  • Παρακαλώ μην μου τα πρήζετε
    • Προφίλ
« Απάντηση #6373 στις: Αύγουστος 22, 2013, 05:51:17 μμ »
    "...Τι θα γίνουν οι αιτήσεις εθελούσιας μετάταξης που εκκρεμούν με βάση την εγκύκλιο με αρ. πρωτ. 38784/Δ1/20-03-2013;

Απάντηση: Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Πιθανότατα να ενσωματωθούν με τις παρούσες, ακόμη δε γνωρίζουμε.
...."
Δηλαδή κάποιος που έκανε άιτηση στις εθελοντικες και οχι στις υποχρεωτικες θα ενσωματωθεί και εξεταστει η αίτηση του, συμφωνα ομως με πιο καθεστως, των εθελοντικων ή των υποχρεωτικων? Δηλαδη εγω που δηλωσα μονο μια περιοχη στις εθελοντικες και δεν θα δηλωσω στις υποχρεωτικες θα με βαλουν και μενα στον σκατοπινακα των υποχρεωτικων και θα με μετακινησουν απο το νησακι μου με τα φρεσκα του ψαράκια σε καμιά Γκατζολία ή ακόμα χειρότερα στην αγρια δύση του Αγρινίου?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:21:56 »

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6374 στις: Αύγουστος 22, 2013, 05:52:19 μμ »
Αν ένα ΠΥΣΔΕ έχει από τη διαπιστωτική πράξη π.χ. 10 πλεονάζοντες, κάνουν αίτηση μετάταξης 30 συνάδελφοι και ικανοποιηθεί η αίτηση για 10 από αυτούς, τότε ισχύει ότι οι υπόλοιποι 20 δεν κινδυνεύουν από υποχρεωτική μετάταξη, αφού έφυγαν τόσοι όσος ο αριθμός πλεοναζόντων;

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6375 στις: Αύγουστος 22, 2013, 05:52:28 μμ »
Πριν από λίγο αριθμοί πρωτοκόλλου 127##.

Άρα έχουν γίνει 2700!

Αν βέβαια είναι ασφαλή τα συμπεράσματά μας (2700) σημαίνει ότι κάναν πάρα πολλοί τις τελευταίες ώρες και αύριο θα γίνει πανικός.... Βέβαια δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να καλυφθούν όλα τα κενά σε όλες τις ειδικότητες και τι ρόλο θα παίξει (ναι έχω κολλήσει) εκείνο το "συναφείς κλάδοι" και το "δύναται να προσεγγίσει" (αυτά όσον αφορά τις διοικητικές κυρίως θέσεις)

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6376 στις: Αύγουστος 22, 2013, 05:53:21 μμ »
Τελικά θα δοθούν οργανικές ή όχι?

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6377 στις: Αύγουστος 22, 2013, 05:54:15 μμ »
Αν ένα ΠΥΣΔΕ έχει από τη διαπιστωτική πράξη π.χ. 10 πλεονάζοντες, κάνουν αίτηση μετάταξης 30 συνάδελφοι και ικανοποιηθεί η αίτηση για 10 από αυτούς, τότε ισχύει ότι οι υπόλοιποι 20 δεν κινδυνεύουν από υποχρεωτική μετάταξη, αφού έφυγαν τόσοι όσος ο αριθμός πλεοναζόντων;

Προφανέστετα. Δεν μπορεί να διώξει παραπάνω από όσους έχει βγάλει πλεονάζοντες γιατί κάποιες δύσκολες περιοχές (Δωδεκάνησα π.χ.) μπορεί να "στεγνώσουν" τελείως....
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 22, 2013, 05:56:10 μμ από ΙΓΝΑΤΙΟΣ »

dd2

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6378 στις: Αύγουστος 22, 2013, 05:57:54 μμ »
Σε ένα ΠΥΣΔΕ πλεονάζουν 10 ΠΕ80.Οι θέσεις στην Α/θμια είναι 25.Κανένας από το ΠΥΣΔΕ δεν κάνει αίτηση μετάταξης ούτε για το οικείο ΠΥΣΠΕ ούτε για κανένα άλλο. Τι θα γίνει με αυτούς τους 10;(Ας υποθέσουμε ότι καλύπτονται και οι 25 θέσεις του ΠΥΣΠΕ με μετάταξη από άλλες περιοχές)

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6379 στις: Αύγουστος 22, 2013, 06:00:31 μμ »

Φιλε μου,ακομα και να δεχτω οτι ειναι σωστος ο συλλογισμος σου...ξεχασες ομως και μια παραμετρο.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙς YOU KNOW.
Ειναι πραγματικα απαραδεχτο να χωριζεις σε 2 ταξεις,ολους εμας.
1)ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
2)ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ,
Αν εσυ δεν σκεφτηκες σωστα,δενβ σημαινει οτι ολοι ειναι βυσματα.
Το εχω που το λεω απο την αρχη.ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝΕ ΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ..ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΒΥΣΜΑ ΦΙΛΤΑΤΕ.
Ουτε αυτους που δεν το σκεφτηκαν,ηλιθιους βεβαια.
Ομως το να βαζουμε σε εναν κουβα τους παντες,ειναι ανηθικο.

Τη γενίκευση την κάνεις εσύ όχι εγώ. Πρώτον δεν είπα ηλίθιους τους συναδέλφους που έκαναν αίτηση αν διαβάσεις την παρένθεση θα καταλάβεις οτι η λέξη κορόιδα χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τη συμπεριφορά του υπουργού και όχι τους ίδιους και λειτουργεί με αντικατοπτρισμό. Δεύτερον δεν είπα ποτέ οτι οι συνάδελφοι που δεν έκαναν αίτηση είναι βύσματα. Είπα οτι τα δικά μας παιδιά δεν κάνανε αίτηση . Είναι τελείως διαφορετικό. Επειδή το μπουζούκι είναι όργανο και το βιολί όργανο δε σημαίνει οτι το μπουζούκι είναι βιολί.Τα δικά μας παιδιά ευνοούνται από το γεγονός οτι από το σύνολο των αιτούντων για εθελοντικές μετατάξεις ένας σεβαστός αριθμός (πχ το 30%) θα φύγει από τη μέση λόγω των εθελοντικών μετατάξεων. Αν μεταταγεί κάποιος στις υποχρεωτικές δεν μπορεί να ξαναμεταταγεί από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια, άρα θα φύγει από τον πίνακα των εθελοντικών.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 22, 2013, 06:03:38 μμ από perastikos_kav »

Αποσυνδεδεμένος tina05

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6380 στις: Αύγουστος 22, 2013, 06:01:24 μμ »
    "...Τι θα γίνουν οι αιτήσεις εθελούσιας μετάταξης που εκκρεμούν με βάση την εγκύκλιο με αρ. πρωτ. 38784/Δ1/20-03-2013;

Απάντηση: Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Πιθανότατα να ενσωματωθούν με τις παρούσες, ακόμη δε γνωρίζουμε.
...."
Δηλαδή κάποιος που έκανε άιτηση στις εθελοντικες και οχι στις υποχρεωτικες θα ενσωματωθεί και εξεταστει η αίτηση του, συμφωνα ομως με πιο καθεστως, των εθελοντικων ή των υποχρεωτικων? Δηλαδη εγω που δηλωσα μονο μια περιοχη στις εθελοντικες και δεν θα δηλωσω στις υποχρεωτικες θα με βαλουν και μενα στον σκατοπινακα των υποχρεωτικων και θα με μετακινησουν απο το νησακι μου με τα φρεσκα του ψαράκια σε καμιά Γκατζολία ή ακόμα χειρότερα στην αγρια δύση του Αγρινίου?
΄

Αποκλειεται να ενσωματωθουν, γιατί είχαν διαφορετική μοριοδοτηση. Δεν παιζανε μεταπτυχιακά και διδακτορικά  στις εθελοντικές. οποτε πως θα μπουν στο ίδιο πινακα;

Αποσυνδεδεμένος biov

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6381 στις: Αύγουστος 22, 2013, 06:01:32 μμ »
Μήπως πρέπει με κάποιον τρόπο να πιέσουμε, για να ανακοινώσουν επιτέλους τι θα γίνει με τις εθελοντικές;

Όχι μόνο αυτό:
Α. πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα τι θα γίνει με όσους ΔΕΝ κάνουν αίτηση

Μα συναδελφε, αυτο ειναι ξεκαθαρο εδω και καιρο, δε χρειαζεται να το πουν: οσοι δεν κανουν αιτηση θα υποστουν ειτε οριζοντιες περικοπες οπως οι τεχνικες ειδικοτητες τον Ιουλιο (π.χ. καταργηση κλαδου Καλλιτεχνικων δευτεροβαθμιας, αρα αμεση διαθεσιμοτητα ολων), ειτε καταργηση καποιου αριθμου οργανικων θεσεων (π.χ. 80 Φυσικης Αγωγης δευτεροβαθμιας στα Δωδεκανησα ή 500 Φυσικης Αγωγης πανελλαδικως) που θα οδηγησει σε διαθεσιμοτητα οσους εχουν τα λιγοτερα μορια.

Οτι αυτο επικειται την ερχομενη σχολικη χρονια ειναι γνωστο, απλά το υπουργειο εβγαλε τωρα τις υποχρεωτικες με σκοπο αφενος να σωσει οσο περισσοτερους γινεται (π.χ. ο Πληροφορικης στη Ροδο με σεμιναριο θα εβγαινε σιγουρα σε διαθεσιμοτητα με την επικειμενη αξιολογηση, αλλά τωρα σωζεται με μεταταξη στην Α'βαθμια ή διοικητικη θεση) κι αφετερου να μειωσει δραστικα τα ατομα στα οποια το υπουργειο θα εφαρμοσει τη χρονοβορα αξιολογηση, μετα την καλυψη των 4500 θεσεων προς μεταταξη. Διοτι στο υπουργειο περιμεναν να τρεξουν χιλιαδες ατομα να κανουν αιτηση για να γλυτωσουν την επικειμενη διαθεσιμοτητα, αλλά τωρα που οι αιτησεις δεν ειναι αρκετες, θ'αναγκαστουν να προχωρησουν στη 2η χρονοβορα φαση που πλεον θα ειναι ακομα πιο χρονοβορα λογω του μεγαλου αριθμου ατομων που μενουν.

Αποσυνδεδεμένος kitsmanklei

• Νέο μέλος
  • *
  • Παρακαλώ μην μου τα πρήζετε
    • Προφίλ
« Απάντηση #6382 στις: Αύγουστος 22, 2013, 06:02:28 μμ »

πιστέυω οχι γιατι θα γινουν τρια περασματα του αλγοριθμου, πρωτα θα γεμισει με τους εντος, μετα περιφερεια και τελος πανελλαδικα. Αν δηλαδη στο δευτερο περασμα υπαρχουν κενα σε μια περιφερεια θα αρχισει ο αλγοριθμος να τσιμπα απο εντος περιφερειας.
Πιστευω ομως οτι θα ειναι λιγες οι περιπτωσεις που θα γινει αυτο γιατι οι περισοτερες περιοχες θα γεμισουν απο τον πρωτο σκαναρισμα.
Βεβαια τωρα που τα γραφω αυτο σκεφτομαι οτι οι απομακρυσμενες περιοχές θα ισως εχουν κενα μετα απο το πρωτο σκαναρισμα και αρκετοι θα την πατησουν και θα πρεπει να μετακινηθουν απο αστικη περιοχη σε νησι. Ομως σκεφτειτε και αυτο, πολλοι απο νησια και απομακρυσμενες περιοχες εχουν κανει αιτηση πιστευωντας οτι θα πανε στο μερος τους οποτε δε θα γινει το παραπανω. Αρα ετσι εξηγειται ολη η μυστικοπαθεια λοιπον, αυτοι με τα πολλα μορια πιστευωντας οτι θα πανε στη περιοχη τους πιαστηκαν στη φακα γεμιζοντας τα κενα στις ακριτικες περιοχες ωστε να μην χρειαστει να επιστρεψουν ακομα και οι λιγοι των αστικων που θα επρεπε να μετακινηθουν ;) ;) ;) ;) ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 22, 2013, 06:06:27 μμ από kitsmanklei »

Αποσυνδεδεμένος anexikratis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6383 στις: Αύγουστος 22, 2013, 06:04:36 μμ »
Ας πω και εγώ την δική μου άποψη, για εμένα είναι πιο απλά τα πράγματα.

Έχεις πχ 100 πλεονάζοντες (σε διάθεση δηλαδή) σε κάποια περιφέρεια;
1. Βγάζεις 100 θέσεις για πρωτοβάθμια .
2. Κοροιδεύεις τον κόσμο όλο ότι κάνεις διαδικασίες, ιστοσελίδες, μόρια, εθελοντικές ,και ότι άλλα για γέλια
και για κλάματα είδαμε αυτήν την εβδομάδα.Αφήνεις όλους με την απορία μα πως μπορεί να γίνει το ένα το άλλο, τι προχειρότητα είναι αυτή κλπ.
3. Λήγει η διαδικασία και μετατάσεις αυτούς τους 100 στην πρωτοβάθμια κάναν δεν κάναν αίτηση και όπου και να κάναν.
4. Τελειώσαμε. Αυτό λέγεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ μετατάξεις.
5. Λες στην τρόικα ότι μετακίνησες 100 άτομα και το παίζεις και μέγα μεταρρυθμιστής, βγαίνεις στα κανάλια κλπ.

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)