0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω όμως να κάνω ακόμα μια ερώτηση προς τα
...Θέλω όμως να κάνω ακόμα μια ερώτηση προς τα
Σκόπευα να πάρω πρώτα τηλέφωνο (αύριο) τα γραφεία για να ρωτήσω πριν ρωτήσω εδώ αλλά αφού οι ερωτήσεις μας μοιάζουν, νά'μαι κι εγώ Έχω την εντύπωση πως διάθεση από την πρωτοβάθμια στην δευτεροβάθμια δεν έχει γίνει ποτέ. Υπάρχει νόμος που να το απαγορεύει ή απλά δεν χρειάστηκε;Πιο συγκεκριμένα : ενδιαφέρομαι για Σκιάθο (
Εννοείται πως οργανική θέση (με την έννοια του συντάγματος) έχουν ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί. Όχι όμως στη ΔΔΕ τους αλλά στο ΥΠΕΠΘ. Όπως βλέπετε οι οργανικές θέσεις που συστήνονται ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ είναι ανά Περιφέρεια (πιθανώς η οργανική σου (με την έννοια του συντάγματος) να είναι πλέον σε περιφέρεια). Πουθενά η εγκύκλιος δε δημοσιεύει τη σύσταση οργανικών σε σχολεία που έχουν (για λόγους οργάνωσης του προσωπικού) δημοσιεύσει κάποιες Π.δ.ε.
Την επόμενη χρονιά θα βγούν ΛΟΓΙΚΑ οι υπόλοιπες οργανικές θέσεις (μιλάω ειδικά για την πληροφορική όπου από τις 961 βγήκαν οι 480 (μισές)).
Ποιοι θα προηγούνται στην πλήρωσή τους? Οι φετινοί μεταταγμένοι που θα ζητήσουν μετάθεση του χρόνου ή οι αιτούντες μετάταξη του χρόνου? [/b]
Δεν καταλαβαίνω αυτό με την πενταετία και μάλιστα ότι θα πρέπει να έχεις προϋπηρεσία αποκλειστικά στη
επίσης μια λεπτομέρεια για όσους ζητούν Αττική. Στις περιοχέςπροτίμησης γράφει Α' Ανατολικής Αττικής και
Μια ερώτηση σχετικά με την διαδικασία...Από ότι είδα στην ανακοίνωση του Μπράτη οι μετατάξεις θα γίνουν πριν τις μεταθέσεις του 2013. Ισχύει;