0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κρύβουν τα οργανικά και θα φοβηθούν τα λειτουργικά? Κεντρική Μακεδονία εδω
Η περιφέρεια κόβει (αλλά όχι μόνη της, λαμβάνει υποψη την εκτίμηση ορισμένων ΔΔΕ ας πούμε της Πιερίας και του Κιλκίς). Από όσο ξέρω Η
Καλησπέρα σας, αν η σύζυγος (ΔΥ σε ΟΤΑ) έχει ήδη ξεκινήσει την εννιαμηνη άδεια ανατροφής, μπορεί να τη διακόψει σε περίπτωση διορισμού του συζύγου και να πάρει το υπόλοιπο της άδειας αυτός?Ευχαριστώ
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν υπάρχουν λειτουργικά δλδ σου δίνουν οπωσδήποτε απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ; Επισης θα εμφανίσουν σίγουρα όλα τα λειτουργικά; Γιατί ακούω διάφορα.
Αν η υπηρεσία της συζύγου δεν έχει κάποιο θέμα να διακόψει από μεριάς της την άδεια ανατροφής, υπάρχει περίπτωση να μην δεχθεί η ΔΔΕ διορισμού μου να συνεχίσω εγώ την άδεια ανατροφής? Εννοώ μήπως υπάρχει κάποια "διφορούμενη" εγκύκλιος πχ που η κάθε ΔΔΕ την ερμηνεύει όπως θέλει.. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Όταν κάποιος διορίζεται, για να υπολογίσει τις κανονικές και αναρρωτικές άδειες που δικαιούται μέσα στη χρονιά, θα πρέπει να αφαιρέσει εκείνες που πήρε ως αναπληρωτής στην ίδια χρονιά (Ιανουάριο έως Ιούνιο), ή ως νεοδιόριστος δικαιούται τον σύνολο των κανονικών και αναρρωτικών αδειών του μόνιμου, τις οποίες μπορεί να λάβει από Σεπτέμβρη έως Δεκέμβρη;
Το σύνολο. Δεν έχει σχέση το ότι πήρε άδειες ως αναπληρωτής.