0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι νεοδιοριστοι δικαιούνται επίδομα σε περίπτωση που δεν πάρουν όλες τις άδειες ; ευχαριστώ
Είμαι νεοδιόριστος , αν έχω καταλάβει καλά έχω 8 μέρες ολοήμερης αναρρωτικής τον χρόνο όπως όλοι η δημόσιοι υπάλληλοι ; προσωπικα δε γνωριζω να υπαρχει καποια διαφορετικη αντιμετωπιση για τους νεοδιοριστους ως προς τη συγκεκριμενη αδεια.Η μονη διακριση που γνωριζω οτι ισχυει για τοςυ νεοδιοριστους αφορα στο χρονο ενεργοποιησης της δυνατοτητας κανονικης αδειας + μακροχρονιας αναρρωτικης (αρ 48+54 ν 3528)1)Το ετος μετράει ημερολογιακά δηλαδή από Ιανουάριο σε Δεκέμβριο ?2) Αν υπάρχει δυνατότητα για παραπάνω ήμερες βραχυχρόνιας και πως ?
Είναι παλιό το θέμα και δεν το έχω διαβάσει. Ζήτω συγνώμη εάν έχει απαντηθεί. Έχω αποφασίσει να δηλώσω για διορισμό μόνο περιοχές που μπορώ να μετακινηθώ καθημερινά από το σπίτι μου. Είμαι σε δίλημμα για μια συγκεκριμένη που είναι μεγάλος νομός οπότε μπορεί να βρεθείς και αρκετά μακριά τελικά. Σκέφτομαι ότι επειδή έχει αρκετά λειτουργικά, την πρώτη χρονιά θα είναι στην πόλη που θέλω και είναι κοντινή. Την δεύτερη χρονιά όμως αν δεν έχει σε εκείνη την πόλη και έχει μόνο σε μακρινή τι γίνεται; Μπορώ να πάρω 4μηνη άνευ λόγω παιδιού. Αναρρωτικη θα έχω 7 μήνες αφού θα έχω συμπληρώσει τότε 7 ολόκληρα έτη προϋπηρεσίας. Μπορείς όμως να βάζεις πχ κάποιες μέρες αναρρωτική και να την σπας με άλλη και μετά ξανά; Γιατί φαντάζομαι πως μεγάλη συνεχόμενη αναρρωτική δεν θα μπορώ να πάρω. Η ερώτηση είναι, γίνεται πρακτικά να βγει ένα έτος με άδειες (χωρίς εγκυμοσύνη κλπ που δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο).ΥΓ: Ξέρω ότι αυτό το θέμα κάνει τριγκερ σε κάποιους. Σας παρακαλώ μην αρχίσετε τα "ακόμα δεν διοριστηκες και ψάχνεις άδεια". Σας εξήγησα τον λόγο που ρωτάω.
Ναι, σκέφτηκα πως μπορεί να μην γίνεται μακροχρόνια. Να την σπας με άλλες όμως γίνεται λογικά ε; Δλδ να παίρνεις μικρές αναρρωτικές που δεν θέλουν επιτροπή. Για τον έναν χρόνο άνευ δεν μετράει για υπηρέτηση οργανικής οπότε δεν μου κάνει. Άσε που πρέπει να την εγκρίνει και το ΠΥΣΔΕ.
Κατάλαβα, άκυρο και αυτό. Οπότε μόνο ενός έτους άνευ σε αυτήν περίπτωση και πάλι θα χρωστάς οργανική, σωστά;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν υπάρχουν λειτουργικά δλδ σου δίνουν οπωσδήποτε απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ; Επισης θα εμφανίσουν σίγουρα όλα τα λειτουργικά; Γιατί ακούω διάφορα.