andreaspt15, daffodils, tinyeye, loulou και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Στους περισσότερους εκπαιδευτικους που διδασκουν σε γυμνασια και σε δημοτικά οι απειλες ειναι στανταρ φαινομενο. Καλά αυτά που του λετε αλλα πρακτικα μη ευκολα εφαρμόσιμα και χρονοβορα ψυχοφθόρα κτλΑν κάθε φορά που μας απειλούν μαθητές, γονείς, άλλοι καθηγητες του σχολείου συμβουλευόμασταν δικηγόρο τότε θα επρεπε να παιρνουμε συνεχεια δανεια για να αντεπεξελθουμε σε αυτο. Το συμβουλευομαι δικηγορο κοστιζει πολυ, και μαλιστα δυσκολα βρισκεις δικηγορο που να ειναι καλός σε θεματα εκπαιδευτικα λόγω της χαώδους καταστασης που επικρατει (ακόμη και η εκπαιδευτική νομοθεσία χαώδης ειναι).Για καταγγελιες, ασφαλιστικα μετρα κτλ εξαρταται και παλι αν θες να το περασεις σε αλλο λεβελ και να ανοιξεις μέτωπο στο σχολείο...
Προσωπικά δεν θα συνιστούσα σε κάποιον που ίσως να μην έχει επικοινωνιακές δεξιότητες να μιλήσει με γονείς που έχουν δώσει τόσες ελευθερίες στα τέκνα τους ώστε να μιλούν για λογαριασμό τους, ακόμη και αν είναι μπλόφα.
Εγώ θα επεδίωκα συζήτηση με τους γονείς των δυο μαθητών που εμπλέκονται. Υπάρχει πιθανότητα να καταλάβουν τι συμβαίνει και να σταματήσει όλος τούτος ο παραλογισμός. (...) Θεωρώ πως καλό είναι να ενημερώσεις και την ΕΛΜΕ σου.
Εμένα, πια, δε μ' εκπλήσσει τίποτα. Ο χρυσαυγιτισμός στα σχολειά έχει θεριέψει. Και μαζί του οι μελανοσυμμορίτικες άνανδρες πρακτικές. Αν ο συνάδελφος μπορούσε να λύσει το θέμα μιλώντας με τους γονείς θα 'ταν το καλύτερο. Γιατί η συνέχιση της υπόθεσης με μηνύσεις και ΕΔΕ είναι ψυχοφθόρα, απαιτεί χρήμα και θα πάει σε μάκρος με ό,τι αυτό συνεπάγεται.ΥΓ: Αυτό που λέμε "τοπική κοινωνία" είναι ένας εσμός ανθρωπαρίων της χειροτέρας στάθμης αμόρφωτων βλαμμένων και ρατσιστών. Ο ορισμός του μέσου μ@λ... νεοέλληνα. Εγώ δε θα 'δινα καμμιά σημασία στα λέσια που συγκροτούν την "τοπική κοινωνία".