MichaelCrete και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάνετε το ίδιο πράγμα που έκαναν της Δευτεροβάθμιας για τους έξτρα διορισμούς : "Δε θέλεις να γίνουν παραπάνω διορισμοί! Είσαι κατά της Δευτεροβάθμιας! Ας μας διορίσει και βλέπουμε!"Όταν κάποιος σας παρουσιάζει μια εικόνα που δε σας αρέσει, επειδή φοβάστε ότι μπορεί να έχει δίκιο, στρουθοκαμηλίζετε και προτιμάτε την εύκολη λύση: επίθεση, μπας και σταματήσει να μιλάει, να μη βλέπουμε την άποψη του που μας αγχώνει.Μια πολύ πιο εποικοδομητική στάση θα ήταν να συσπειρωθείτε γύρω από τον σύλλογο σας, ώστε να διασφαλίσετε ότι δε θα υλοποιηθεί το σενάριο που σας αγχώνει. Δυστυχώς, προσπαθείτε με βάση τη λογική ή το συμφέρον των μαθητών να προβλέψετε τις κινήσεις του υπουργείου κι έχει αποδειχθεί διαχρονικά, πως αυτά τα 2 είναι τα τελευταία στα οποία βασίζονται οι όποιες αποφάσεις τους. Σταματήστε λοιπόν να πυροβολείτε τον πιανίστα και κινητοποιηθείτε όσο υπάρχει ακόμη καιρός.
@trust no one τελικα η δευτεροβαθμια διοριστηκε και καλα εκανε οποτε δικαιο ειχαν! Φετος θα διοριστει η πρωτοβαθμια ( και καλα θα κανει). Τα νουμερα μιλουν απο μονα τους..γιατι τετοιος πολεμος με τις πε60???
Επειδή γράφετε ό,τι να'ναι, να πω ότι δε διάβασα να λέει ότι δεν ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν διορισμοί στους ΠΕ60. Είπε ότι λόγω της μείωσης του μαθητικού πληθυσμού, πρώτα το υπουργείο θα προσπαθήσει να συγχωνεύσει τα πάντα και μετά να κάνει διορισμούς. Όσο για το τι είμαι, είμαι ΠΕ86 και με τέτοιες τοποθετήσεις σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξαναγυρίσω στο να ασχολούμαι μόνο με τους ΠΕ86. Βρείτε λοιπόν ΠΕ60 να σας εκκαθαρίζει πίνακες. Εγώ δεν είμαι ΠΕ60 για να το κάνω. Επίσης είμαι και μόνιμος, οπότε θα ασχολούμαι μόνο με τους μόνιμους.
Ο τρόπος γραφής ενός ανθρώπου δείχνει πολλά. Η εικόνα των ΠΕ60 είναι ξεκάθαρη. Όποιος δε το βλέπει έχει θέμα. Ο Υπουργός έχει δεσμευτεί για την Πρωτοβάθμια φέτος και έχει κάνει και ειδική αναφορά στους νηπιαγωγούς. Εσύ ας πούμε τώρα...ως τι μιλάς; Είσαι νηπιαγωγός; Γνωρίζεις; Υπερασπίζεσαι τον Δρακουμέλ; Οι διορισμοί που έγιναν στην Δευτεροβάθμια δεν ήταν προιόν πίεσης συλλόγων...ακόμα δεν πιστεύουν πως διορίστηκαν! Στο τέλος της ημέρας...όλοι οι εκπαιδευτικοί πρέπει να ζητάμε διορισμούς από τη στιγμή που υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΝΑ! Όποιος βάζει εμπόδια, δεν μπορεί να θεωρείται συνάδελφος. Επίσης, δεν φοβόμαστε τίποτα...ΚΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΟΧΙ! Και επιτέλους ας σταματήσει ο ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ να δολοφονεί τις νότες!
Το ΦΕΚ για τις σχολικές μεταβολές του 2025-2026 (οι οποίες θα ισχύσουν από 1/9/2025) θα κυκλοφορήσει σίγουρα μετά τον καθορισμό κατά κλάδο και ειδικότητα του αριθμού των θέσεων που θα καλυφθούν με τον διορισμό μόνιμων εκπαιδευτικών το 2025.Οι εγγραφές μαθητών για το 2025-2026 που θα γίνουν το Μάρτιο του 2025 αφορούν λειτουργική κατάσταση των Νηπιαγωγείων.Συνεπώς η οργανική κατάσταση των Νηπιαγωγείων δεν πρόκειται να μεταβληθεί επί τα χείρω μέχρι τον καθορισμό του αριθμού των διορισμών για το 2025. Ξεκάθαρα το θέμα είναι τι θα κάνει το Υπουργείο με το Ολοήμερο των Νηπιαγωγείων, όπου φέτος λειτουργούν 5300 τμήματα, αλλά οι οργανικές ΠΕ60 Ολοημέρου είναι 3132 ( στο τέλος βλέπω να μπαίνω ΠΑΣΑΝ ).Μια χαρα τα λες πατρεα και δινεις τα φωτα σου κ τα δεδομενα για τις πε60!
Το ΦΕΚ για τις σχολικές μεταβολές του 2025-2026 (οι οποίες θα ισχύσουν από 1/9/2025) θα κυκλοφορήσει σίγουρα μετά τον καθορισμό κατά κλάδο και ειδικότητα του αριθμού των θέσεων που θα καλυφθούν με τον διορισμό μόνιμων εκπαιδευτικών το 2025.Οι εγγραφές μαθητών για το 2025-2026 που θα γίνουν το Μάρτιο του 2025 αφορούν λειτουργική κατάσταση των Νηπιαγωγείων.Συνεπώς η οργανική κατάσταση των Νηπιαγωγείων δεν πρόκειται να μεταβληθεί επί τα χείρω μέχρι τον καθορισμό του αριθμού των διορισμών για το 2025. Ξεκάθαρα το θέμα είναι τι θα κάνει το Υπουργείο με το Ολοήμερο των Νηπιαγωγείων, όπου φέτος λειτουργούν 5300 τμήματα, αλλά οι οργανικές ΠΕ60 Ολοημέρου είναι 3132 ( στο τέλος βλέπω να μπαίνω ΠΑΣΑΝ ).