*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2025  (Αναγνώστηκε 15443 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2025
« Απάντηση #182 στις: Οκτώβριος 26, 2024, 06:03:08 μμ »
Τελικά εντόπισα πού αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης. Στις παρατηρήσεις γράφουμε τα δικαιολογητικά και πού θα σταλούν;

Ναι. Στο 2.2 Τρόπος αποστολής ή υποβολής των δικαιολογητικών της εγκυκλίου μεταθέσεων υπάρχουν οι απαντήσεις σε όλα αυτά που ρωτάς και παραδείγματα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:38:09 »

Αποσυνδεδεμένος Nos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Οκτώβριος 26, 2024, 08:58:20 μμ »
Καλησπέρα σας,

Είμαι νεοδιόριστος του 24 και δεν έχω κάποιο από τα δικαιολογητικά (εντοπιότητα, τέκνα) να υποβάλλω, γνωρίζετε αν πρέπει να στείλω και μειλ με τον α/α της αίτησης στην ΔΔΕ μου ή απλά υποβάλλω την αίτηση?

ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Οκτώβριος 26, 2024, 09:33:12 μμ »
Καλησπέρα σας,

Είμαι νεοδιόριστος του 24 και δεν έχω κάποιο από τα δικαιολογητικά (εντοπιότητα, τέκνα) να υποβάλλω, γνωρίζετε αν πρέπει να στείλω και μειλ με τον α/α της αίτησης στην ΔΔΕ μου ή απλά υποβάλλω την αίτηση?

ευχαριστώ
Απλά υποβάλλεις την αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος georgia06

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Οκτώβριος 26, 2024, 11:34:56 μμ »
Συνάδελφοι καλησπέρα. Αν δεν μου έχει ξεφύγει κάτι, στο teachersminedu δεν μπορώ να δηλώσω εγώ το παιδί κάπως. Στέλνω το πιστοποιητικό γέννησης στην Αθμια κ αίτημα να προσθέσουν κ το περνούν αυτοί; Έχω καταλάβει σωστά;
Ευχαριστώ πολύ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 27, 2024, 11:07:47 πμ από georgia06 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:38:09 »

Αποσυνδεδεμένος jonkaruh

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Οκτώβριος 26, 2024, 11:58:50 μμ »
Καλησπέρα συναδελφοι ήθελα να ρωτησω το εξής. Υπάρχει επιλογή που τσεκάρεις για συνυπηρετηση της συζύγου στην πλατφόρμα που κανουμε τις αιτήσεις; Γιατί απο τηνΔΔε που επικοίνωνησα με διαβεβαίωναν ότι υπάρχεικαι οτι εγω δεν το βλέπω. Ξερει κανέις?

Αποσυνδεδεμένος IoannisDr

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Οκτώβριος 27, 2024, 12:39:08 πμ »
@jonkaruh

Αποσυνδεδεμένος jonkaruh

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Οκτώβριος 27, 2024, 01:23:13 πμ »
@jonkaruh

Eυχαριστω για την άμεση απάντηση. Στην θέση Εργασία συζύγου μου γράφει Κατα προταιρεότητα και από κάτω συζυγος δικαστικού αντί ο σύζυγος εργάζεται... Θα το ανέβαζα σε φωτογραφία αλλα δεν ξερω πως να το ανεβάσω εδω.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 27, 2024, 01:32:41 πμ από jonkaruh »

Αποσυνδεδεμένος Xeitosa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Οκτώβριος 27, 2024, 06:29:11 πμ »
Καλημέρα.
Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα (στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν αναγράφεται ημερομηνία κτήσης) , μπορείτε να μου πείτε τι λύση βρήκατε;

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Οκτώβριος 27, 2024, 09:34:15 μμ »
Καλημέρα.
Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα (στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν αναγράφεται ημερομηνία κτήσης) , μπορείτε να μου πείτε τι λύση βρήκατε;

Μπορείς να κάνεις αίτηση για Πιστοποιητικό Εντοπιότητας μέσω gov και θα σου το στείλουν στο mail  σου.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Οκτώβριος 27, 2024, 09:41:09 μμ »
Συνάδελφοι καλησπέρα. Αν δεν μου έχει ξεφύγει κάτι, στο teachersminedu δεν μπορώ να δηλώσω εγώ το παιδί κάπως. Στέλνω το πιστοποιητικό γέννησης στην Αθμια κ αίτημα να προσθέσουν κ το περνούν αυτοί; Έχω καταλάβει σωστά;
Ευχαριστώ πολύ

Πρέπει να κάνεις αίτημα μέσω του teachers και θα το διορθώσουν αυτοί.
Από τη Διεύθυνση μας έστειλαν mail με οδηγίες που αναφέρει ότι   στην περίπτωση που κατά τον έλεγχο των στοιχείων μας   διαπιστώσουμε  παραλείψεις ή λάθη  τα  οποία  πρέπει  να  προστεθούν  ή  να  διορθωθούν,  να  υποβάλουμε   έγκαιρα  αίτημα προσθήκης  ή  διόρθωσης  στοιχείων,  μέσω  του  teachers  και  να οριστικοποιήσουμε  την  αίτησή    εμπρόθεσμα  δηλαδή    έως  και  31-10-2024 και ότι η  υπηρεσία μεταγενέστερα θα κάνει τον σχετικό έλεγχο και τις διορθώσεις όπου χρειάζεται.

Αποσυνδεδεμένος georgia06

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Οκτώβριος 27, 2024, 11:14:11 μμ »
Πρέπει να κάνεις αίτημα μέσω του teachers και θα το διορθώσουν αυτοί.
Από τη Διεύθυνση μας έστειλαν mail με οδηγίες που αναφέρει ότι   στην περίπτωση που κατά τον έλεγχο των στοιχείων μας   διαπιστώσουμε  παραλείψεις ή λάθη  τα  οποία  πρέπει  να  προστεθούν  ή  να  διορθωθούν,  να  υποβάλουμε   έγκαιρα  αίτημα προσθήκης  ή  διόρθωσης  στοιχείων,  μέσω  του  teachers  και  να οριστικοποιήσουμε  την  αίτησή    εμπρόθεσμα  δηλαδή    έως  και  31-10-2024 και ότι η  υπηρεσία μεταγενέστερα θα κάνει τον σχετικό έλεγχο και τις διορθώσεις όπου χρειάζεται.
Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος Matina7

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Οκτώβριος 28, 2024, 10:09:32 πμ »
Η εγκύκλιος των μεταθέσεων δεν έχει πίνακα με τα email των ΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΔΕ κτλ. Να στείλουμε τα δικαιολογητικά μας στο email της οικείας Διεύθυνσης που έστειλε την εγκύκλιο στη σχολική μονάδα μας; Λογικά θα προωθηθεί στον αρμόδιο υπάλληλο. Εξάλλου το μήνυμα φέρει ως θέμα τον αριθμό της αίτησης και το ονοματεπώνυμό μας.

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Οκτώβριος 28, 2024, 10:38:57 πμ »
Η εγκύκλιος των μεταθέσεων δεν έχει πίνακα με τα email των ΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΔΕ κτλ. Να στείλουμε τα δικαιολογητικά μας στο email της οικείας Διεύθυνσης που έστειλε την εγκύκλιο στη σχολική μονάδα μας; Λογικά θα προωθηθεί στον αρμόδιο υπάλληλο. Εξάλλου το μήνυμα φέρει ως θέμα τον αριθμό της αίτησης και το ονοματεπώνυμό μας.

Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις. Στο κεντρικό email κάθε Διεύθυνσης.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Οκτώβριος 28, 2024, 03:24:35 μμ »

Αν η οικεία Διεύθυνση είναι και η Διεύθυνση που ανήκεις οργανικά. Εγώ για παράδειγμα που είμαι αποσπασμένη δεν στέλνω τα δικαιολογητικά στην οικεία Διεύθυνση που έστειλε την εγκύκλιο στη σχολική μονάδα (γιατί είναι η Διεύθυνση του σχολείου απόσπασης), αλλά στην Διεύθυνση που ανήκω οργανικά( και από την οποία έχω αποσπαστεί).

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177429
  • Σύνολο θεμάτων: 19398
  • Σε σύνδεση σήμερα: 550
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3