0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά εντόπισα πού αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης. Στις παρατηρήσεις γράφουμε τα δικαιολογητικά και πού θα σταλούν;
Καλησπέρα σας,Είμαι νεοδιόριστος του 24 και δεν έχω κάποιο από τα δικαιολογητικά (εντοπιότητα, τέκνα) να υποβάλλω, γνωρίζετε αν πρέπει να στείλω και μειλ με τον α/α της αίτησης στην ΔΔΕ μου ή απλά υποβάλλω την αίτηση?ευχαριστώ
@jonkaruh
Καλημέρα. Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα (στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν αναγράφεται ημερομηνία κτήσης) , μπορείτε να μου πείτε τι λύση βρήκατε;
Συνάδελφοι καλησπέρα. Αν δεν μου έχει ξεφύγει κάτι, στο teachersminedu δεν μπορώ να δηλώσω εγώ το παιδί κάπως. Στέλνω το πιστοποιητικό γέννησης στην Αθμια κ αίτημα να προσθέσουν κ το περνούν αυτοί; Έχω καταλάβει σωστά; Ευχαριστώ πολύ
Πρέπει να κάνεις αίτημα μέσω του teachers και θα το διορθώσουν αυτοί. Από τη Διεύθυνση μας έστειλαν mail με οδηγίες που αναφέρει ότι στην περίπτωση που κατά τον έλεγχο των στοιχείων μας διαπιστώσουμε παραλείψεις ή λάθη τα οποία πρέπει να προστεθούν ή να διορθωθούν, να υποβάλουμε έγκαιρα αίτημα προσθήκης ή διόρθωσης στοιχείων, μέσω του teachers και να οριστικοποιήσουμε την αίτησή εμπρόθεσμα δηλαδή έως και 31-10-2024 και ότι η υπηρεσία μεταγενέστερα θα κάνει τον σχετικό έλεγχο και τις διορθώσεις όπου χρειάζεται.
Η εγκύκλιος των μεταθέσεων δεν έχει πίνακα με τα email των ΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΔΕ κτλ. Να στείλουμε τα δικαιολογητικά μας στο email της οικείας Διεύθυνσης που έστειλε την εγκύκλιο στη σχολική μονάδα μας; Λογικά θα προωθηθεί στον αρμόδιο υπάλληλο. Εξάλλου το μήνυμα φέρει ως θέμα τον αριθμό της αίτησης και το ονοματεπώνυμό μας.