0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσπαθώ να καταλάβω πως μετράνε οι ημέρες. Ανά σχολικό έτος ή ανά τοποθέτηση; Πχ αν μέσα στο ίδιο σχολικό έτος κάποιος αλλάξει σχολεία θα δούμε διαφορετικές καταχωρήσεις και άρα διαφορετικά 15ημερα;Ή πάνε ανά τοποθέτηση ακόμη και εάν αλλάζουν τα σχολικά έτη;Τελικά τα μόρια που έχασα λόγω των 9 ημερών είναι τα μόρια της διάθεσης (του Νομού) ή του σχολείου που τοποθετήθηκα μετά (1/9). Ευχαριστώ!
Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα. Όπου και να είσαι, σε όσα σχολεία και να είσαι, ανα σχολείο μετράνε τα μόρια μόνο αν έχεις συμπληρώσει 15ήμερο.
Γνωρίζετε πόσα μόρια είναι για κάποιον που παίρνει απόσπαση στα γραφεία;
Tης πλησιέστερης σχολικής μονάδας συν 2 μόρια.
Τι εννοείτε απόσπαση σε γραφεία; Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης; ΚΕΔΑΣΥ;
Καλησπέρα συνάδελφοι! Διορίστηκα το 2023 στην δευτεροβάθμια ειδικής αγωγής και θέλω να κάνω αίτηση για μετάθεση. Διαβάζοντας την εγκύκλιο με μπέρδεψε ως προς το πού πρέπει να στείλω δικαιολογητικά. Κατάλαβα ότι πρέπει να στείλω βεβαίωση εντοπιότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στη διεύθυνση, στο υπουργείο όμως πρέπει να στείλω δικαιολογητικά όπως μεταπτυχιακό κλπ; Παραθέτω το απόσπασμα της εγκυκλίου:2.2.4. Για την Ειδική Αγωγή τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων: στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της οργανικής τους θέσης εφόσον αφορούν σε μοριοδότηση κριτηρίων μετάθεσης. στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://mydocs.minedu.gov.gr/, εφόσον αφορούν σε προσόντα/κριτήρια.
Θέμα συνυπηρέτηση!Ο σύζυγός μου εργάζεται στην περιοχή μόνιμης κατοικίας μας στον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία 5 χρόνια. Έκανε μια σύμβαση αναπληρωτή περυσι για καποιους μήνες σε διπλανό νομό και χρειαστηκε να διακόψει τη σύμβαση του στην εταιρία που εργαζόταν για τους μήνες που πήγε αναπληρωτής και επέστρεψε μετά τη λήξη της σύμβασης αυτής. Σήμερα λοιπόν εργάζεται ξανα στον ιδιωτικό τομέα στην ιδια εταιρια στην ιδια περιοχη. Χάνω τα μόρια συνυπηρέτησης λόγω της παύσης αυτής η τα δικαιούμαι κανονικά?