georkonstan79 και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ίσως είναι άσκοπη η ερώτηση: στην ειδική υπάρχει κύριος και επικουρικός πίνακας, μιλάμε για ίδιο πίνακα; Επίσης, μιλάμε για ίδια ειδική; ειδική αγωγή (ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης) ή παράλληλη στήριξη;
Αρχικά, συγχαρητήρια σε όσους προσλήφθηκαν στη χθεσινή φάση.Επειδή είμαι άσχετος με τις προσλήψεις αναπληρωτών, θα ήθελα να ρωτήσω αν οι λεγόμενες πιστώσεις υπολογίζονται για το διδακτικό έτος π.χ. 2024-2025 ή για το έτος 2024;Σύμφωνα με το κενά που δημοσίευσε ο PATREAS (πραγματικά ευχαριστούμε πολύ), μεγάλο μέρος αυτών έμειναν ακάλυπτα στη Δ.Ε.Αυτά θα καλυφθούν σε επόμενη φάση;
Στη βθμια γενική έμειναν κενές αρκετές θέσεις απ' ότι φαίνεται.Επόμενες προσλήψεις: Ιανουάριο 2025 με το άνοιγμα σχολείων, έτσι γίνεται τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Τότε θα πάρει με το τσουβάλι γιατί θα ανοίξει ο τακτικός προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2025.Για παράλληλη βθμια δεν υπάρχουν λόγια, αμέτρητα κενά παντού.
Η ανακοίνωση πράγματι έγινε στις 28/12/2023. Η απόφαση πρόσληψης εκδόθηκε 8/1/2024.Τα τελευταία χρόνια έχουμε πάντα προσλήψεις μεταξύ 8 και 13 Ιανουαρίου.Λογικά το ίδιο θα γίνει και φέτος.
Πάντως πέρυσι είχε βγει η Ε ΦΑΣΗ 28/12
Οι εκκαθαριστικοι μετά την Γ φάση ξέρουμε πότε θα βγουν?
Οι εκκαθαρισμένοι εννοείς θα βγουν όταν μπορέσει ο trust. Αν και βλέποντας τα μυαλά που κυκλοφορούν (δες γειτονικό νήμα) εγώ στη θέση του δεν θα τους έβγαζα αφού αφορούν τους αναπληρωτές και θα κοιτούσα τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου.
Έγινε σε ευχαριστώ όπως και να έχει
Έχουν βγει εδώ και μέρες. Σας έχω πει ότι στην 1η καρτέλα γράφει ημερομηνία ενημέρωσης. Σχεδόν πάντα τους ενημερώνω την ίδια μέρα.