0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Που μπορώ να βρω ένα αντίστοιχο έγγραφο για να εκφράσω την αντίρρηση μου; Μια υπεύθυνη δήλωση ας πούμε;
Καλησπέρα, αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να με βοηθήσει στο εξής: όταν είναι κάποιος τοποθετημένος σε παραπάνω από ένα σχολεία (συνηθισμένο), οφείλουν τα σχολεία να διαμορφώσουν έτσι το πρόγραμμα ώστε να μην πηγαίνει σε δύο σχολεία την ίδια μέρα; Ορίζεται δηλαδή κάτι τέτοιο από τον νόμο; Ή απλά στηριζόμαστε στην καλή τους διάθεση για το αν θα το πράξουν από μόνοι τους;
Υπάρχει απλά σύσταση να μην πηγαίνουμε σε δυο σχολεία αν είναι εφικτό. Πολλές φορές απλά δεν βγαίνει το πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος μετακίνησης από σχολείο σε σχολείο είναι αυτός που σου χρειάζεται για να πας με τα πόδια ή με την αστική συγκοινωνία
Καλησπέρα σας, Προσλήφθηκα ως αναπληρωτής ειδικής αγωγής στην πρώτη φάση. Μου ανακοίνωσαν μέσα από το σχολείο και από τη διδε ότι πρέπει να αναλάβω τμήματα ως αναπληρωτής γενικής, αλλιώς με στέλνουν σε άλλο σχολείο. Όμως, ως παράλληλη στήριξη δεν είναι νόμιμο να αναλάβω καθήκοντα καθηγητή γενικής παιδείας.Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ για να λύσω το πρόβλημα μου;
Τελικά ενώ με απείλησαν η διευθύντρια μου και η προϊσταμένη της διδε ότι θα με στείλουν σε απομακρυσμένες περιοχές μιας και δε δέχτηκα να κάνω μαθήματα γενικής, ενώ είμαι παράλληλης ΕΣΠΑ, πήγα στο διευθυντή της διδε, ο οποίος μου είπε ότι καλώς αρνήθηκα μιας και είναι παράνομο και δε τίθεται θέμα ούτε στην αλλαγή τοποθέτησης, μιας και συμπληρώνω ωράριο..Άρα παιδιά μη δέχεστε ότι σας ζητούν απευθείας..προσπαθούν να μας κάνουν να λυγίζουμε με απειλές!
Ανατολική Θεσσαλονίκη, συνάδελφε?