0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αλφαβητα δεν το έχει κανείς σε εκτίμηση πάρα μόνο 5-10 άτομα. Το esos είναι πιο σοβαρό και δόντι μέσα στην πολιτική ηγεσία
Ναι το θυμάμαι αυτό. Ήταν η πρώτη χρονιά με το προσοντολογιο. Αλλά ήταν λάθος είπαν . Τα μηνύματα τα έστειλαν αλλά ξαναβγήκε πίνακας το πρωί.Εμένα το μόνο που με προβληματίζει και τρέφω ακόμα φρούδες ελπίδες είναι το γεγονός πως ο πατρεας έδωσε τα κενά. Πάντα όταν ο πατρεας δίνει κενά την ίδια κιόλας μέρα βγαίνει η φάση.
Επίσης ο Κύριος
και το εσος το αναρτησε επισημα , χαλαρωσε και απολαυσε το σ/κ σου
Ακόμα πιστεύω πως θα τρέξει σήμερα...
Κάθε εμπόδιο για καλό να λέτε!Αν ισχύει αυτό που λένε για τις πιστώσεις τότε ας τους αφήσουμε 2 μέρες ακόμα να τις βρουν!
Μπορεί ο Patreas να μην έδωσε στοιχεία για τα κενά στην πρωτοβάθμια ειδική, όμως εκ του αποτελέσματος (προσλήψεις α' φάσης), μπορούμε να υποθέσουμε πως το minimum των κενών που δηλώθηκαν είναι αυτά που έμειναν ακάλυπτα στις 23/8:ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΚΕΝΑ ΠΕ60/61:ΚΕΔΑΣΥ: 1ΣΜΕΑΕ/ΤΕ: 59ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ: 542ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΚΕΝΑ ΠΕ70/71:ΚΕΔΑΣΥ: 6ΣΜΕΑΕ/ΤΕ: 409ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ: 3.716ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΕΝΑ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ: ~4.733 (χωρίς τα κενά των κοινών ειδικοτήτων στις ΣΜΕΑΕ και φυσικά χωρίς ΕΕΠ-Ε
Εγώ τα λέω στο σκύλο μου και ο σκύλος στην ουρά του! Και που τα έγραψες τι κατάλαβες? Εδώ πολλοί κοιτάνε κουμπάκια και σκέφτονται αν θα βρει τα χρήματα για να προσλάβει αναπληρωτές! Ας καθίσουμε λίγο ακόμα πίσω από το πληκτρολόγιο και πολλοί από εμάς τα επόμενα χρόνια δεν θα βρίσκουμε καν το όνομα μας στις προσλήψεις!