0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και δεν ξέρω γιατί οι διαχειριστές αφήνουν μηνύματα που να επιτρέπουν να μιλούν για μη σημαντικές ειδικότητες ή ότι οι αναπληρωτές είναι κατώτεροι των μονομων, θα πω μόνο ότι κούρασε όλη η φαγωμαρα. Όλες οι ειδικότητες είναι σημαντικές. Το θέμα είναι να δουλέψουν όλοι. Οι ψυχολόγοι κάνουν σημαντική δουλειά. Τουλάχιστον πέρυσι η συνάδελφος ψυχολόγος έκανε εξαιρετική δουλειά με τα παιδιά. Και βοήθησε πολύ κι εμάς. Καλή επιτυχία σε όλους. Δεν θα ξαναμπώ στο forum (όχι ότι θα κοστίσει και σε κανέναν) γιατί ήδη το άγχος έχει ξεπεράσει τις αντοχές πολλών από εμάς , εγώ δεν αντέχω αυτή τη διχόνοια. Καλη επιτυχία και τοποθέτηση σε όλους.
Κάπου το διάβασα...οχι σε επίσημο αρθρο. Ειπώθηκε σε ομάδα εκπαιδευτικών από άτομα, δεν νομίζω να ειναι αξιοπιστη η πληροφορία απλά ήθελα να ρωτήσω εαν εσείς εχετε ακουσει κάτι
Καλημέρα σας! Μετά την καταγραφή των κενών και τη δημοσίευση τους βλέπουμε ότι σε πολλές περιοχές τα κενά ειδικοτήτων όπως ΠΕ01, ΠΕ06, ΠΕ86 κ. α. είναι είτε ίδια στον αριθμό είτε λίγο παρακάτω απο τους ΠΕ02 κ ΠΕ03. Το οποίο μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε πως μεταφράζεται δεδομένου ότι αυτές οι ειδικότητες έχουν λιγότερες ώρες απο τους φιλολόγους και τους μαθηματικούς. Όταν λοιπόν σε μια περιοχή υπάρχουν 17 κενά ΠΕ86/ΠΕ06 να μην περιμένουμε στη