0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και όσο περιμένετε τη β' φάση, το υπουργείο δουλεύει κυριακάτικα για να βγάλει νέες προσλήψεις:Προσλήψεις 40 εκπαιδευτικών
Απαράδεκτο. Είχα τηλεφωνήσει στο υπουργείο και μου είπαν πως απαιτείται 5 έτη δημόσια προϋπηρεσία .Έχω 16 χρόνια προϋπηρεσία σε φροντιστήριο ΚΑΙ 4 σε δημόσιο σχολείο .καταστρατήγηση του πίνακα .Να βγει το θέμα στα κανάλια
Δεν καταλαβαίνω. Αφού είχες 4 χρόνια δημόσια προϋπηρεσία. Η προϋπηρεσία σε φροντιστήρια το ξέρεις ότι δεν μετράει. Όσον αφορά εσένα που είναι η καταστρατήγηση; Αν γενικότερα η πρόσκληση μπαζει από παντού δεν σήμαινε πως εσύ αδικήθηκες.
Αυτό που μάλλον δεν κατάλαβες είναι ότι μέτρησαν την προϋπηρεσία από τα φροντιστήρια!!!!Χωρίς να το λένε στο ΦΕΚ!Έβγαλαν μετά τις αιτήσεις τροποποίηση Πήραν φιλόλογο με θέση 27000Και μαθηματικό με θέση 8000Είναι ο ορισμός τού βύσματος Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε!!!
Μήπως γνωρίζετε αν στη
Αυτά τα σχολεία πάντα υπάρχουν γιατί δεν περιλαμβάνονται στη δήλωση περιφερειών. Απομονώνονται και δηλώνονται ξεχωριστά για ευνόητους λόγους, από το να βρεθεί κάποιος ξαφνικά εκεί επειδή δεν μπορεί να τα αποκλείσει κατά τη φάση δήλωσης σχολείων, μόνο να τα βάλει τελευταία. Κενά δεν υπάρχουν πολλά σε αυτά γιατί έχουν μόνιμο προσωπικό, μόνο ευκαιριακά κενά που μπορεί να προκύψουν στο μεταξύ (π.χ. αναπληρωτή πως που διακόπτει τη σύμβασή του ή αρνείται να πάει και είναι η μόνη περίπτωση που δεν υπάρχει διετής αποκλεισμός στις προσλήψεις - γι’ αυτό εμφανίζονται και δηλώνονται παρόλα αυτά.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα παει τοσο αργα