0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας. Αυτό που θέλω να ρωτήσω δεν έχει σχέση με το θέμα, αλλά δεν βρίσκω αντίστοιχο post για να το θέσω. Υπηρετώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε δυσπροσιτο. Ενημέρωσαν τις τοποθετήσεις μου πριν λίγο καιρό στο teachers minedu, μέχρι και τη φετινή. Ωστόσο, δεν διπλασίασαν τα μόρια, παρόλο που υπηρετώ για δεύτερη χρονιά στο δυσπροσιτο. Πρέπει να κάνω αίτημα στο teachers minedu για διπλασιασμο ή θα γίνει αργότερα κάποια στιγμή; Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έκανα αίτημα στο teachers minedu. Μήπως παίζει ρόλο ότι υπηρετώ με απόσπαση στο δυσπρόσιτο σχολειο; 7-8 Σεπτέμβρη έως 21/06. Την πρώτη χρονιά 8/09 και τη δεύτερη 7/09. Θέλει μόνο οργανική να έχεις για να πάρεις το διπλασιασμό;
Τι πιστεύετε ότι θα γίνεις φέτος;; Ξέρω πως είναι πολύ νωρίς, περιμένουμε συντάξεις κλπ, όμως μα τον «εξορθολογισμό» του Υπουργείου δεν μπορούμε να μην αγχωνόμαστε.
Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά επειδή με ενδιαφέρει ο διορισμός, μήπως ξέρει κανείς αν θα διορίσει από τους καινούριους ή από τους παλιούς?