*

Αποστολέας Θέμα: Μη ικανοποιηση μεταθέσης και νέοι διορισμοί σε περιοχές που δεν πήρα μετάθεση  (Αναγνώστηκε 4529 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Καλημέρα συνάδελφοι ανοίγω αυτό το θέμα γιατί από εχθές έχω σκάσει.Διοριστηκσ το 2021 και αφού στο τόπο κατοικίας μου έδωσαν μόνο 1 κενό για διορισμό διορίστηκα μακριά .Το επόμενο έτος και αφού έπρεπε να μείνω υποχρεωτική διετία έδωσαν άλλο 1 κενό στην ειδικότητα μου στο τόπο κατοικίας μου,έτσι το πήρε ατομο με λιγότερο μόρια κ εγώ πάλι μακριά.Αφου περάσε η διετία κάνω το 2023 αίτηση μετάθεσης δεν είχε κενό ο νόμος κατοικίας μου και δεν πήρα τη μετάθεση.Ερχομαστε φέτος για το 2024 πάλι δεν πήρα μετάθεση γιατί πάλι δεν προέκυψε κενό στη ειδικότητα μου... ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΆ εχθές βλέπω ΝΕΟΥΣ διορισμούς με 2 άτομα στην ειδικότητα που έχουμε τις ίδιες αναθέσεις!,ποιο αναλυτικά εγώ είμαιΠΕ880.1 και δεν πήρα μετάθεση διότι δεν υπήρχαν ώρες κ είδα εχθές να διορίζουν 2 άτομα ΠΕ88.02 στο νομό που με ενδιαφέρει.Μιλησα αμέσως με αιρετούς οι οποίο μου είπαν ότι το υπουργείο τους διόρισε χώρις να υπάρχουν κενά και μάλιστα δεν έχουν που να τους
 Τοποθετήσουν αφού δεν υπάρχουν ώρες .. Έχει συμβεί κάτι τέτοιο και σε άλλους νομούς? δηλαδή να μην έχει πάρε κάποιος μετάθεση στο νομό που θέλει,και το υπουργείο να διορίζει νέα άτομα χωρίς κενά? Είν' εντελώς παράλογο να μην έχω πάρει μετάθεση και να διορίζουν νέα άτομα,αφού με αυτό το τρόπο ακόμη και ν προκύψουν ώρες στην ειδικότητα μου θα βολεύουν αυτούς τους νεοδιοριστους και δεν πρόκειται να πάρω μετάθεση ποτέ, αλλά ούτε κ απόσπαση! Πείτε μου τι να κάνω?Το θέμα είναι πολύ σοβαρό!
..
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2024, 08:44:41 am από Aneta »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Καλημέρα συνάδελφοι ανοίγω αυτό το θέμα γιατί από εχθές έχω σκάσει.Διοριστηκσ το 2021 και αφού στο τόπο κατοικίας μου έδωσαν μόνο 1 κενό για διορισμό διορίστηκα μακριά .Το επόμενο έτος και αφού έπρεπε να μείνω υποχρεωτική διετία έδωσαν άλλο 1 κενό στην ειδικότητα μου στο τόπο κατοικίας μου,έτσι το πήρε ατομο με λιγότερο μόρια κ εγώ πάλι μακριά.Αφου περάσε η διετία κάνω το 2023 αίτηση μετάθεσης δεν είχε κενό ο νόμος κατοικίας μου και δεν πήρα τη μετάθεση.Ερχομαστε φέτος για το 2024 πάλι δεν πήρα μετάθεση γιατί πάλι δεν προέκυψε κενό στη ειδικότητα μου... ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΆ εχθές βλέπω ΝΕΟΥΣ διορισμούς με 2 άτομα στην ειδικότητα που έχουμε τις ίδιες αναθέσεις!,ποιο αναλυτικά εγώ είμαιΠΕ88.01 και δεν πήρα μετάθεση διότι δεν υπήρχαν ώρες κ είδα εχθές να διορίζουν 2 άτομα ΠΕ88.02 στο νομό που με ενδιαφέρει.Μιλησα αμέσως με αιρετούς οι οποίο μου είπαν ότι το υπουργείο τους διόρισε χώρις να υπάρχουν κενά και μάλιστα δεν έχουν που να τους
 Τοποθετήσουν αφού δεν υπάρχουν ώρες .. Έχει συμβεί κάτι τέτοιο και σε άλλους νομούς? δηλαδή να μην έχει πάρε κάποιος μετάθεση στο νομό που θέλει,και το υπουργείο να διορίζει νέα άτομα χωρίς κενά? Είν' εντελώς παράλογο να μην έχω πάρει μετάθεση και να διορίζουν νέα άτομα,αφού με αυτό το τρόπο ακόμη και ν προκύψουν ώρες στην ειδικότητα μου θα βολεύουν αυτούς τους νεοδιοριστους και δεν πρόκειται να πάρω μετάθεση ποτέ, αλλά ούτε κ απόσπαση! Πείτε μου τι να κάνω?Το θέμα είναι πολύ σοβαρό!
..

Καλημέρα

έχω φίλη μου ΠΕ88.01 η οποία θέλει να πάρει μετάθεση σε νομό στον οποίο διορίστηκε ΠΕ88.03. Καταλαβαίνει ότι πρόκειται για διαφορετική ειδικότητα. Μόνο αν διοριζόταν ΠΕ88.01 θα μπορούσε να αντιδράσει. Οι ΔΔΕ κατανέμουν τα κοινά μαθήματα α΄ ανάθεσης στους κλάδους που τα διδάσκουν και έτσι βγαίνουν κενά και στις άλλες ειδικότητες του κλάδου ΠΕ88. Το ότι διδάσκετε μερικά κοινά μαθήματα δε σημαίνει ότι δεν μπορεί το υπουργείο να διορίσει κάποιον ΠΕ88.02, αν δεν έχει μετατεθεί κάποιος ΠΕ88.01 που θέλει μετάθεση!

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Καλημέρα

έχω φίλη μου ΠΕ88.01 η οποία θέλει να πάρει μετάθεση σε νομό στον οποίο διορίστηκε ΠΕ88.03. Καταλαβαίνει ότι πρόκειται για διαφορετική ειδικότητα. Μόνο αν διοριζόταν ΠΕ88.01 θα μπορούσε να αντιδράσει. Οι ΔΔΕ κατανέμουν τα κοινά μαθήματα α΄ ανάθεσης στους κλάδους που τα διδάσκουν και έτσι βγαίνουν κενά και στις άλλες ειδικότητες του κλάδου ΠΕ88. Το ότι διδάσκετε μερικά κοινά μαθήματα δε σημαίνει ότι δεν μπορεί το υπουργείο να διορίσει κάποιον ΠΕ88.02, αν δεν έχει μετατεθεί κάποιος ΠΕ88.01 που θέλει μετάθεση!

Όταν εγώ ρωτούσα στη δευτεροβάθμια αν θα υπάρξει κενό να πάρω μετάθεση μου είπαν ότι με το λεκτικό 88 δεν έχουν ώρες.Οι αναθέσεις είναι κοινές σε 88 ι μάλιστα το 88.01 έχει τις περισσότερες αναθέσεις.Πως ξαφνικά προέκυψαν 2 κενά στο 88.?κ τα έδωσαν σε 88.02?

Αποσυνδεδεμένος nikolopol

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ

Όταν εγώ ρωτούσα στη δευτεροβάθμια αν θα υπάρξει κενό να πάρω μετάθεση μου είπαν ότι με το λεκτικό 88 δεν έχουν ώρες.Οι αναθέσεις είναι κοινές σε 88 ι μάλιστα το 88.01 έχει τις περισσότερες αναθέσεις.Πως ξαφνικά προέκυψαν 2 κενά στο 88.?κ τα έδωσαν σε 88.02?

Εσεις συναδελφε.αιτηση μεταθεσης ειχατε.κανει?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Εσεις συναδελφε.αιτηση μεταθεσης ειχατε.κανει?

, βεβαίως είχα κάνει αίτηση μετάθεσης και κάθε μέρα μιλούσα με την δευτεροβάθμια αν θα έχει κενό,και μου έλεγαν δεν είχαν ώρες! Κ τώρα διόρισαν 2 Άτομα, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να μετάθεση

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
, βεβαίως είχα κάνει αίτηση μετάθεσης και κάθε μέρα μιλούσα με την δευτεροβάθμια αν θα έχει κενό,και μου έλεγαν δεν είχαν ώρες! Κ τώρα διόρισαν 2 Άτομα, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να μετάθεση

Λυπάμαι αλλά ισχύει ότι έγραψε ο lasid. Αφού είναι άλλη ειδικότητα δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Όσο για το διορισμό σε κενά που δεν υπάρχουν βρε συναδέλφισα τώρα το κατάλαβες; Έχει γίνει παντού φέτος. Υπήρχαν 5000 κενά και διόρισε 10000. Φώναζα για αυτό που τώρα συμβαίνει και σε εσένα, ότι μεταθέσεις γιοκ, και μερικοί εδώ μέσα κολλημένοι στο συμφέρον τους και μόνο έλεγαν ότι είμαι εναντίον στους διορισμούς κτλ κτλ. Όταν καταλάβουν σε πόσα χρόνια θα επιστρέψουν σπίτι τους θα βρίζουν το κράτος που δεν τους δίνει μετάθεση.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2024, 12:08:28 pm από victor123 »

Αποσυνδεδεμένος nikolopol

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ

Θα σου πω να ακολουθησεις την δικαστικη οδο. Μην το αφησει ετσι κανενας. Στην.περιπτωση σου βεβαια που ειναι κοινες οι ωρες ειναι πιο καλυμμενοι αυτοι...

Αποσυνδεδεμένος tiel

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απορία: όλοι οι παραπάνω που διορίστηκαν χωρίς ώρες, όπως διαβάζω, τι θα κάνουν; Θα είναι με μειωμένο; Θα βγαίνουν συνεχώς υπεράριθμοι;

Αποσυνδεδεμένος Μενέλαος

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απορία: όλοι οι παραπάνω που διορίστηκαν χωρίς ώρες, όπως διαβάζω, τι θα κάνουν; Θα είναι με μειωμένο; Θα βγαίνουν συνεχώς υπεράριθμοι;

Θα αναλάβουν διοικητικό έργο... :) άλλωστε η εκπαίδευση έγινε διοικητικό-διεκπεραιωτικό πράγμα πλεόν...

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Θα σου πω να ακολουθησεις την δικαστικη οδο. Μην το αφησει ετσι κανενας. Στην.περιπτωση σου βεβαια που ειναι κοινες οι ωρες ειναι πιο καλυμμενοι αυτοι...

Εγώ περισσότερο τα έχω με την δευτεροβάθμια που δεν έδινε κενό μεταθέσεων ενώ είχαν ώρες...κ τώρα μας φόρτωσαν νεοδιοριστους και από πάνω!

Αποσυνδεδεμένος gagarin_3

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ04.05
    • Προφίλ

Δεν ξέρουμε σε τι βαθμό ισχύει αυτό καθώς υπάρχουν πάντα λειτουργικές ανάγκες λόγω αδειών κλπ. Για παράδειγμα ένα μέρος των νεοδιοριζόμενων θα αναλάβει και θα βγει κατευθείαν σε άδεια ανατροφής, άλλοι μπορεί να ζητήσουν παράταση ορκομωσίας λόγων διάφορων υποχρεώσεων.
Από κει και πέρα για όσους όντως δεν υπάρχουν ώρες Α' ανάθεσης λογικά θα μοιράζονται σε 3-4 ίσως και παραπάνω σχολεία κάνοντας

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Εγώ περισσότερο τα έχω με την δευτεροβάθμια που δεν έδινε κενό μεταθέσεων ενώ είχαν ώρες...κ τώρα μας φόρτωσαν νεοδιοριστους και από πάνω!

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
Άμα δεν υπάρχουν οργανικές θα βγαίνουν διαθεσίτες και θα καλύπτουν τα ερχόμενα χρόνια λειτουργικά κενά.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Θα αναλάβουν διοικητικό έργο... :) άλλωστε η εκπαίδευση έγινε διοικητικό-διεκπεραιωτικό πράγμα πλεόν...

Ούτε μειωμένο ωράριο θα έχουν, ούτε θα αναλάβουν διοικητικό έργο. Το Υπουργείο διόρισε περισσότερους μόνιμους χρησιμοποιώντας πιστώσεις αναπληρωτών ΠΔΕ για να μειώσει τις προσλήψεις των αναπληρωτών. Δεν τους διόρισε για να κάνουν μειωμένο ωράριο ή διοικητικό έργο!

Όσοι διορίστηκαν σε θέσεις μονίμου επιπλέον των οργανικών κενών θα κάνουν κανονικά μάθημα καλύπτοντας το ωράριό τους.
Προφανώς το Υπουργείο φρόντισε να υπάρχουν ώρες σε κάθε ΔΔΕ που τους έστειλε με διορισμό!

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32794
  • Τελευταία: arampageos
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1178869
  • Σύνολο θεμάτων: 19418
  • Σε σύνδεση σήμερα: 425
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)