0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι ανοίγω αυτό το θέμα γιατί από εχθές έχω σκάσει.Διοριστηκσ το 2021 και αφού στο τόπο κατοικίας μου έδωσαν μόνο 1 κενό για διορισμό διορίστηκα μακριά .Το επόμενο έτος και αφού έπρεπε να μείνω υποχρεωτική διετία έδωσαν άλλο 1 κενό στην ειδικότητα μου στο τόπο κατοικίας μου,έτσι το πήρε ατομο με λιγότερο μόρια κ εγώ πάλι μακριά.Αφου περάσε η διετία κάνω το 2023 αίτηση μετάθεσης δεν είχε κενό ο νόμος κατοικίας μου και δεν πήρα τη μετάθεση.Ερχομαστε φέτος για το 2024 πάλι δεν πήρα μετάθεση γιατί πάλι δεν προέκυψε κενό στη ειδικότητα μου... ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΆ εχθές βλέπω ΝΕΟΥΣ διορισμούς με 2 άτομα στην ειδικότητα που έχουμε τις ίδιες αναθέσεις!,ποιο αναλυτικά εγώ είμαιΠΕ88.01 και δεν πήρα μετάθεση διότι δεν υπήρχαν ώρες κ είδα εχθές να διορίζουν 2 άτομα ΠΕ88.02 στο νομό που με ενδιαφέρει.Μιλησα αμέσως με αιρετούς οι οποίο μου είπαν ότι το υπουργείο τους διόρισε χώρις να υπάρχουν κενά και μάλιστα δεν έχουν που να τους Τοποθετήσουν αφού δεν υπάρχουν ώρες .. Έχει συμβεί κάτι τέτοιο και σε άλλους νομούς? δηλαδή να μην έχει πάρε κάποιος μετάθεση στο νομό που θέλει,και το υπουργείο να διορίζει νέα άτομα χωρίς κενά? Είν' εντελώς παράλογο να μην έχω πάρει μετάθεση και να διορίζουν νέα άτομα,αφού με αυτό το τρόπο ακόμη και ν προκύψουν ώρες στην ειδικότητα μου θα βολεύουν αυτούς τους νεοδιοριστους και δεν πρόκειται να πάρω μετάθεση ποτέ, αλλά ούτε κ απόσπαση! Πείτε μου τι να κάνω?Το θέμα είναι πολύ σοβαρό!..
Καλημέραέχω φίλη μου ΠΕ88.01 η οποία θέλει να πάρει μετάθεση σε νομό στον οποίο διορίστηκε ΠΕ88.03. Καταλαβαίνει ότι πρόκειται για διαφορετική ειδικότητα. Μόνο αν διοριζόταν ΠΕ88.01 θα μπορούσε να αντιδράσει. Οι ΔΔΕ κατανέμουν τα κοινά μαθήματα α΄ ανάθεσης στους κλάδους που τα διδάσκουν και έτσι βγαίνουν κενά και στις άλλες ειδικότητες του κλάδου ΠΕ88. Το ότι διδάσκετε μερικά κοινά μαθήματα δε σημαίνει ότι δεν μπορεί το υπουργείο να διορίσει κάποιον ΠΕ88.02, αν δεν έχει μετατεθεί κάποιος ΠΕ88.01 που θέλει μετάθεση!
Όταν εγώ ρωτούσα στη δευτεροβάθμια αν θα υπάρξει κενό να πάρω μετάθεση μου είπαν ότι με το λεκτικό 88 δεν έχουν ώρες.Οι αναθέσεις είναι κοινές σε 88 ι μάλιστα το 88.01 έχει τις περισσότερες αναθέσεις.Πως ξαφνικά προέκυψαν 2 κενά στο 88.?κ τα έδωσαν σε 88.02?
Εσεις συναδελφε.αιτηση μεταθεσης ειχατε.κανει?
, βεβαίως είχα κάνει αίτηση μετάθεσης και κάθε μέρα μιλούσα με την δευτεροβάθμια αν θα έχει κενό,και μου έλεγαν δεν είχαν ώρες! Κ τώρα διόρισαν 2 Άτομα, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να μετάθεση
Απορία: όλοι οι παραπάνω που διορίστηκαν χωρίς ώρες, όπως διαβάζω, τι θα κάνουν; Θα είναι με μειωμένο; Θα βγαίνουν συνεχώς υπεράριθμοι;
Θα σου πω να ακολουθησεις την δικαστικη οδο. Μην το αφησει ετσι κανενας. Στην.περιπτωση σου βεβαια που ειναι κοινες οι ωρες ειναι πιο καλυμμενοι αυτοι...
Θα αναλάβουν διοικητικό έργο... άλλωστε η εκπαίδευση έγινε διοικητικό-διεκπεραιωτικό πράγμα πλεόν...