0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενημερώθηκαν οι εκκαθαρισμένοι πίνακες αναπληρωτών μετά τη χτεσινή φάση προσλήψεων. - Πλέον στην καρτέλα "Γενικές επισημάνσεις" θα αναγράφει πότε έγινε η τελευταία ενημέρωση, οπότε είναι αχρείαστες οι ερωτήσεις τύπου "έχουν αφαιρεθεί αυτοί που προσελήφθησαν τότε;"- Δε θα κάνω σχόλιο μετά από κάθε φάση, απλά θα ανανεώνω τα αρχεία, όσο πιο σύντομα μπορώ. - Μιλάμε για πίνακες αναπληρωτών, οπότε αν έχετε προσληφθεί, δε θα είστε μέσα στους πίνακες.
Καλημερα ! Συγχαρητηρια στους προσληφθέντες! Με πήραν κι εμενα απλώς θέλω να ρωτησω το εξης : ποια η διαφορα όταν μπροστα στο τυπο προσληψης αλλού γράφει "ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" και αλλού γράφει "ΣΜΕΑΕ" ;;;
Συνάδελφοι καλημέρα και καλή τοποθέτηση σε όλους!Είμαι νεοδιόριστη και με τοποθετούν στο πιο απομακρυσμένο μέρος της διεύθυνσης που ανήκω, με τη λογική ότι είναι το μοναδικό λειτουργικό κενό που υπάρχει κι εγώ η μόνη νεοδιόριστη της ειδικότητας μου. Σε ερώτηση μου αν πρόκειται να πάρουν αναπληρωτές σε αυτή τη φάση, μου απάντησαν πως όχι βέβαια, αφού δεν υπάρχουν άλλα κενά.Και βλέπω χθες βράδυ πως πήραν 1 αναπληρωτή της ειδικότητάς μου. Τι μπορώ να κάνω?Δικαιούμαι αίτηση βελτίωσης?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.