0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Patreas σε ευχαριστούμε θερμά για την ενημέρωση γιατί μέχρι το βράδυ θα πεθαίναμε, φέτος έχει γίνει γρίφος η ββαθμια κυρίως η ειδικήδηλαδή αν καλύψει 60 με 70 /100 τους πε02 εαε πρέπει να δούμε περίπου 1200 προσλήψεις ε?
Δεν ξέρω πως αλλά μου φαίνονται πολλά.περυσι πε02 α φάση ειδικής πήρε 886…και φέτος διόρισε κιόλας αρκετούς…δεν ξέρω πως μπορεί να βγει το νούμερο.θεωρητικα θα έπρεπε να πάρει πιο λίγους αναπληρωτές …αυτό δεν ήταν άλλωστε το σκεπτικό;να μειωθούν οι αναπληρωτές μέσω διορισμών σε μόνιμους
εντάξει 106 άτομα πήρε, δεν ήταν και τόοοοσα πολλά και επίσης εδώ τα κενά που δόθηκαν είναι πάρα πολλά, το θέμα είναι τι ποσοστό θα καλύψουν...
Ναι αλλά ο σκοπός ήταν να μειώνονται οι αναπληρωτές μέσω μόνιμων . Επίσης το λογικό θα ήταν να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ γενικής και ειδικής και όχι ένα κουτσούρεμα και παραγκωνισμός τηα πρώτης.
Το λογικό ειναο υα σχολεία να έχουν όσους εκπαιδευτικούς χρειάζονται Είναι αδιανόητο να θεωρούμε νορμαλ να υπολειτουργούν τα γυμνάσια κυρίως, μέχρι τον Δεκέμβρη, επειδή γίνεται κοπτοραπτική.
Πολιτικες αντιπαραθεσεις θα διαγραφονται. Παραμεινετε εντος θεματος. Ευχαριστω[/quoteεχεις δικαιο αλλα προκληθηκα οπως ειδες ]
Κατά τι ώρα να περιμένουμε;
Το πολύ, ακόμα και στις πολυπληθείς ειδικότητες της Δευτεροβάθμιας Γενικής, όπου είναι το crash-test.Για τα υπόλοιπα, ας είναι καλά το ΕΣΠΑ (όχι ότι είναι ανεξάντλητο κι αυτό).
Ε