0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δύσκολο να γίνει ανακοινοποίηση, ειδικά αν το λάθος το έκανε η πρωτοβάθμια στη δήλωση των κενών. Αλλά και κατά τη μηχανογράφηση στο υπουργείο να έγινε θα υπάρξουν καραμπόλες, οπότε δεν γίνεται κάτι τώρα. Πολύ δύσκολο να πήραν παραπάνω παράλληλες από όσες χρειάζονταν γιατί το ποσοστό κάλυψης ήταν έτσι και αλλιώς 70%, ενώ αν πήραν λιγότερες ΣΜΕΑΕ τότε τα υπόλοιπα κενά θα πάνε στη β' φάση. Έχουν συμβεί τέτοια και στο παρελθόν, εννοείται, γι' αυτό λέω ότι θέλουν πολλή προσοχή οι προσλήψεις και όχι βιασύνη (που έχουμε πολλή φέτος, εξού και τα τόσα λάθη).
Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Στον πίνακα των προσλήψεων ειδικής υπάρχει η στήλη ΚΛΑΔΟΣ και κάθετα γράφει Β, Επικουρικος, Α. Τον επικουρικό τον καταλαβαίνω, το Α και Β τι είναι; ποιος είναι ο κύριος και ποιος η προσληψη απο τον πίνακα ΠΕ70;
Υπάρχει πιθανότητα ο @patreas να μας πει τι συμβαίνει με τη δευτεροβάθμια; Ακούγονται διάφορα που μας αγχώνουν. Στην πρωτοβάθμια ο αριθμός ήταν εξωπραγματικός! Τι θα γίνει με εμάς;
Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα τελικά ήταν το εξής: είχε δώσει ένα νούμερο ο πατρεας για γενική ΠΕ70 1600 για να τρέξει η φάση. Μετά πήρε παράταση μια βδομάδα η δήλωση κενών για να δηλωθούν οι άδειες. Τελικά έτρεξε λιγότερους από 1500 Ήταν μέσα οι άδειες των νεοδιοριστων η όχι;
αντε να δω ποσες φορες θα δω παρομοια ερωτηση. Μήπως είσαι το ίδιο άτομο; Ο Patreas δεν έδωσε ποτέ το ποσοστό κάλυψης- αριθμό προσλήψεων παρά μόνο λίγες ώρες πριν ξεκινήσει να τρέχει το σύστημα. Αυτό που είχε δώσει ήταν τα κενά, τα κενά, όχι πόσα από αυτά θα καλυφθούν- δηλαδή τον πραγματικό αριθμό των προσλέψεων
Τι ίσως είναι σίγουρο. Τα έχει πει ο μέγας Πατρέας ότι αναμένουμε 3000 λιγότερους αναπληρωτές στην Βθμια λόγω της μετατροπής των πιστώσεων σε μόνιμους.Εγώ νομίζω ότι όποιος περιμένει να δουλέψει αναπληρωτής στη Βθμιας φέτος πρέπει να κάνει μεγάλη δήλωση.
Τι ίσως είναι σίγουρο. Τα έχει πει ο μέγας Πατρέας ότι αναμένουμε 3000 λιγότερους αναπληρωτές στην Βθμια λόγω της μετατροπής των πιστώσεων σε μόνιμους.Εγώ νομίζω ότι όποιος περιμένει να δουλέψει αναπληρωτής στη Βθμιας φέτος πρέπει να κάνει μεγάλη δηλωσηεξαρταται την ειδικοτητα και περιοχη