0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή έχει γίνει κουραστικό να φέρονται κάποιοι σαν κακομαθημένα μωρά και να αγγίζει η συμπεριφορά τους τα όρια της αχαριστίας λες και ο patreas ή οποιοσδήποτε τους χρωστάει κάτι από εδώ και πέρα οποίος ξαναφέρει με αγένεια στους 2-3 εδώ μέσα που βοηθάνε (patreas, lasid, trust κτλ) θα σβήνονται κατευθείαν τα μηνύματα και θα πέφτουν ποινές. Όπως είπε και ο trust συνέλθετε....
συγνωμη πως μου μιλατε ετσι " σαν κακομαθημενα? " νομιζω οτι εσεις τωρα παραφερεστε και δεν σας το επιτρεπω, εγω ουτε ξερω ποιος ειναι ο κυριος Πατρεας ουτε καν τι ειδικοτητα εχει και μαλιστα αν δειτε τα μυνηματα μου και τα παλαιοτερα τον εχω ευχαριστησει αρκετες φορες για τα φωτα του σε αυτο το site, και αν ακομα και σημερα η αποψη μου ηταν λανθασμενη ηταν απλα ΜΙΑ αποψη ΜΟΥ χωρις να αναφερω επιθετα και σχολια οπως τα δικα σας, και οσο για τις ποινες δεν καταλαβαινω τι εννοειτε?
Καλησπέρα!!! ΠΕ02 με σειρά στον πίνακα ΑΣΕΠ 6759...μετά τα σημερινά δεδομένα, πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να με πάρουν ως αναπληρωτρια;(Πάντα για Γενική μιλαμε) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσους διοριστηκαααααν!!!!
Οι εκκαθαρισμένοι έχουν ανέβει. Δεν έχω προσθέσει το πού δούλεψε ο καθένας πέρσι, γιατί παίρνει πολλή ώρα και θα πιάναμε ξημερώματα. Ωστόσο, έφτιαξα τον φάκελο "Πίνακες με μέρος πρόσληψης 2023-2024" που εκεί μέσα έχω κρατήσει τους παλιούς εκκαθαρισμένους. Εκεί έχει τις περιοχές που δούλεψε ο καθένας, αλλά προφανώς έχει κι όσους διορίστηκαν σήμερα. Επίσης δεν έχουν αφαιρεθεί όσοι έχουν ποινή φέτος λόγω παραίτησης πέρσι.
Οι εκκαθαρισμένοι έχουν ανέβει. Δεν έχω προσθέσει το πού δούλεψε ο καθένας πέρσι, γιατί παίρνει πολλή ώρα και θα πιάναμε ξημερώματα. Ωστόσο, έφτιαξα τον φάκελο "Πίνακες με μέρος πρόσληψης 2023-2024" που εκεί μέσα έχω κρατήσει τους παλιούς εκκαθαρισμένους. Εκεί έχει τις περιοχές που δούλεψε ο καθένας, αλλά προφανώς έχει κι όσους διορίστηκαν σήμερα. Επίσης δεν έχουν αφαιρεθεί όσοι έχουν ποινή φέτος λόγω παραίτησης πέρσι.[/quoteΕυχαριστούμε πολύ .Υπάρχει και πινκας με σημειωμένους της ειδικής για του πε02;;;;;