0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν στην τάδε ειδικότητα το νούμερο 100 δεν δούλεψε οριακά γιατί έφτασε ως το πχ 95 φέτος αν οι πρώτοι 50 διοριστούν πάλι οι επόμενοι 45 (και πιο πολλοί μη σου πω γιατί η μείωση των αναπληρωτών δεν θα είναι ίδια με το νούμερο των διορισμών αλλά μικρότερη) και πιο πολλοί ακόμα θα πάνε αναπληρωτές. Να το πω αλλιώς: αν στην τάδε ειδικότητα δούλεψαν περισυ 100 άτομα ως αναπληρωτές, πάλι οι ίδιοι 100 και περισσότεροι θα δουλέψουν απλώς οι πρώτοι 50 θα είναι μόνιμοι και όχι αναπληρωτές. Όποιος λοιπόν περισυ οριακά δεν δούλεψε φέτος έχει τις ίδιες και περισσότερες ελπίδες.
Αν στην τάδε ειδικότητα το νούμερο 100 δεν δούλεψε οριακά γιατί έφτασε ως το πχ 95 φέτος αν οι πρώτοι 50 διοριστούν πάλι οι επόμενοι 45 (και πιο πολλοί μη σου πω γιατί η μείωση των αναπληρωτών δεν θα είναι ίδια με το νούμερο των διορισμών αλλά μικρότερη) και πιο πολλοί ακόμα θα πάνε αναπληρωτές. Να το πω αλλιώς: αν στην τάδε ειδικότητα δούλεψαν περισυ 100 άτομα ως αναπληρωτές, πάλι οι ίδιοι 100 και περισσότεροι θα δουλέψουν απλώς οι πρώτοι 50 θα είναι μόνιμοι και όχι αναπληρωτές. Όποιος λοιπόν περισυ οριακά δεν δούλεψε φέτος έχει τις ίδιες και περισσότερες ελπίδες.[/ειμαι ΠΕ11 και περσι δεν δουλεψα για 150 θεσεις απο τον τελευταιο που πηραν.Φετος διορισαν περιπου 220 ατομα.Για να πω ακριβως την περιπτωση
Δεν ήμουν σαφής.μιλαω για την παράλληλη στήριξη σε πε03.με τις προσλήψεις στη γενική θα φύγουν αρκετοί πάνω μου
Ορίστε ο συγκριτικός πίνακας του trust no one, στον οποίο φαίνονται πόσοι επιπλέον διορισμοί έγιναν σε κάθε ΔΔΕ.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1q7vuhF5c7ONqhcG7NAfNxlyDvHh8P64B/edit?gid=129929751#gid=129929751Τους πίνακες του trust no one μπορείς να τους βρεις αν πατήσεις πάνω στο link που έχει βάλει ο ίδιος στην υπογραφή του σε κάθε ποστ.Επίσης είναι κανόνας του pde να μην τα γράφουμε όλα κεφαλαία, γιατί είναι σαν να φωνάζουμε... Καλή συνέχεια στην αναζήτησή σου!
Δες στον πίνακα (του trust no one) σύγκρισης θέσεων που δόθηκαν για διορισμό στην ειδικότητά σου σε σχέση με τις μετατάξεις. Στις κάθε ΔΔΕ μπορείς να δεις πόσοι παραπάνω προσλήφθηκαν και θεώρησε ότι είναι σαν να προσλήφθηκαν ως αναπληρωτές σε αυτή τη ΔΔΕ.
Εγώ είμαι ΠΕ 79 και εκτός απροόπτου φέτος διορίζομαι.Επειδη τα κενά σε εμάς είναι πολλά και οι διορισμοί λιγοστοί, θεωρώ πως θα πάρει πάνω κάτω τον ίδιο αριθμό αναπληρωτών.
Στις περιοχές που δεν υπάρχουν μετατάξεις ούτε διορισμοί σε οργανικά τι να θεωρήσουμε ότι θα συμβεί με την α φάση αναπληρωτών ::; θα πάρει :::
Καλημέρα.Για τους δασκάλους που έχουν ολοκληρωθεί οι διορισμοί γενικής και ειδικής, καθώς και οι αιτήσεις αναπληρωτών γενικής και ειδικής, υπάρχει περίπτωση μετά το ΦΕΚ διορισμών που αναμένεται αύριο να τρέξει το σύστημα Δευτέρα για αναπληρωτές; Ή θα τρέξει μαζί με αναπληρωτές δευτεροβάθμιας 22 Αυγούστου; (21 θα τρέξουν διορισμοί βθμιας ακούγεται)