0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη Γενική της Πρωτοβάθμιας θα καλυφθεί κατά μέσο όρο το 75% των κενών ειδικοτήτων (πλην ΠΕ60/ΠΕ70). Στους ξενόγλωσσους λίγο παραπάνω, στις άλλες ειδικότητες λίγο παρακάτω. Συνολικά (εφόσον βρεθούν στους Πίνακες): 3000Το ίδιο ποσοστό κάλυψης και στους ΠΕ06 ΑΜΩ για το πρόγραμμα «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» με Κωδικό ΟΠΣ 6001982. Συνολικά (εφόσον βρεθούν στους Πίνακες): 700Στη Γενική της Δευτεροβάθμιας θα καλυφθεί κατά μέσο όρο το 45% των κενών. Στους ΠΕ02/ΠΕ03/ΠΕ04 η κάλυψη θα είναι 70%, στους ΠΕ80 και ΠΕ86 η κάλυψη θα είναι στο 60%, στους υπόλοιπους καταλαβαίνετε... Συνολικά (εφόσον βρεθούν στους Πίνακες): 2100Καλά αποτελέσματα και καλή σχολική χρονιά!
Patreas, χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε ευχαριστούν ξανά.
Oι υπόλοιποι και περισσότεροι πάμε Οκτώβρη...η καλύτερα Νοέμβρη...
Ξεκίνησε το γλέντι. Πατήθηκε το κουμπί. Έχει ολοκληρωθεί βθμια παράλληλη και σμεαε.
Μακάρι να είστε και τώρα. Εννοώ με τις ευχαριστίες ότι ένας άνθρωπος ενημερώνει επιτέλους σε αυτόν τον τόπο.Δηλαδή θα πάει αργά η δουλειά των ανακοινώσεων;
Παιδιά καλησπέρα,μια βοήθεια παρακαλώ γιατί μόλις τώρα μπήκα στο thread και διαβάζω τα προηγούμενα μηνύματα.Ψάχνω για Ειδική ΠΕ02, είμαι με 49.2 μόρια σε θέση 2400+ στους εκκαθαρισμένους. Πώς το βλέπετε για φέτος;Προσπαθώ να βρω σε προηγούμενα τα κενά και τι θα γίνει.Κάποιος να με διαφωτίσει παρακαλώ.
Σαν να μου φαίνεται ότι πέρασε η ώρα και μηνύματα δεν θα στείλουν... Δεν ξέρω.. λέω μια σκέψη.