*

Αποστολέας Θέμα: Α φάση αναπληρωτών 2024-25  (Αναγνώστηκε 176990 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mr daskalos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Α ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2024-2025
« Απάντηση #336 στις: Αύγουστος 21, 2024, 06:57:25 μμ »
Επειδή έχει γίνει κουραστικό να φέρονται κάποιοι σαν κακομαθημένα μωρά και να αγγίζει η συμπεριφορά τους τα όρια της αχαριστίας λες και ο patreas ή οποιοσδήποτε τους χρωστάει κάτι από εδώ και πέρα οποίος ξαναφέρει με αγένεια στους 2-3 εδώ μέσα που βοηθάνε (patreas, lasid, trust κτλ) θα σβήνονται κατευθείαν τα μηνύματα και θα πέφτουν ποινές. Όπως είπε και ο trust συνέλθετε....
Μα καποιες φορές είναι λες και πληρώνουν κάποια συνδρομή κάποιοι και ΑΠΑΙΤΟΥΝ πληροφορίες. Το ίδιο συμβαίνει φαντάζομαι σε συλλόγους αναπληρωτών. Δεν κάνουν εγγραφή και μετά απαιτούν και κουνάνε το δάχτυλο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:24:00 »

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Αύγουστος 21, 2024, 07:13:24 μμ »
συγνωμη πως μου μιλατε ετσι " σαν κακομαθημενα? " νομιζω οτι εσεις τωρα παραφερεστε και δεν σας το επιτρεπω, εγω ουτε ξερω ποιος ειναι ο κυριος Πατρεας ουτε καν τι ειδικοτητα εχει και μαλιστα αν δειτε τα μυνηματα μου και τα παλαιοτερα τον εχω ευχαριστησει αρκετες φορες για τα φωτα του σε αυτο το site, και αν ακομα και σημερα η αποψη μου ηταν λανθασμενη ηταν απλα ΜΙΑ αποψη ΜΟΥ χωρις να αναφερω επιθετα και σχολια οπως τα δικα σας, και οσο για τις ποινες δεν καταλαβαινω τι εννοειτε?

Αν κάθε μέρα σου λέω καλημέρα και σου φέρομαι ευγενικά και μια μέρα έρθω και σου ρίξω σφαλιάρα, εσύ τί θα θυμάσαι;

Αποσυνδεδεμένος Foteini281995

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Αύγουστος 21, 2024, 07:14:39 μμ »
Καλησπέρα!!! ΠΕ02 με σειρά στον πίνακα ΑΣΕΠ 6759...μετά τα σημερινά δεδομένα, πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να με πάρουν ως αναπληρωτρια;(Πάντα για Γενική μιλαμε) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσους διοριστηκαααααν!!!!

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Αύγουστος 21, 2024, 07:16:07 μμ »
Καλησπέρα!!! ΠΕ02 με σειρά στον πίνακα ΑΣΕΠ 6759...μετά τα σημερινά δεδομένα, πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να με πάρουν ως αναπληρωτρια;(Πάντα για Γενική μιλαμε) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσους διοριστηκαααααν!!!!

Με κάθε καλή διάθεση, έχει παίξει τόσο πολύ αυτή η ερώτηση, που οι περισσότεροι είναι καμμένοι και δε μπαίνουν καν στον κόπο να κοιτάξουν. Μπείτε δείτε τις περσινές προσλήψεις, μελετήστε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Τα δεδομένα σας είναι διαθέσιμα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:24:00 »

Αποσυνδεδεμένος rev90

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω τον γύρο και ενίοτε και την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Αύγουστος 21, 2024, 07:25:41 μμ »

Είναι σαν να ρωτάς...με τις μεταγραφές που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα?
Ή με τα νούμερα που έχω επιλέξει θα πιάσω το τζόκερ?

Όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν γνωρίζει, εδώ καλά καλά δεν μπορεί κανείς να πει για την Α φάση.
I believe the truth is only offensive when we're lying.

Αποσυνδεδεμένος Maria1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Α φάση αναπληρωτών 2024-25
« Απάντηση #341 στις: Αύγουστος 21, 2024, 07:34:44 μμ »
Τελικά το σύστημα για πρωτοβάθμια θα τρέξει αύριο η Παρασκευή;
Είπα στη μυγδαλιά: «Αδερφή, μίλησέ μου για το Θεό». Κι η μυγδαλιά άνθισε.

Αποσυνδεδεμένος Themida

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Αύγουστος 21, 2024, 07:51:21 μμ »
Με σειρά 6759 στους ΠΕ02 φαίνεται δύσκολο να εργαστείτε ως αναπληρώτρια πλήρους. Ίσως μειωμένου και όχι στις πρώτες φάσεις. Βέβαια εικασίες κάνουμε.

Αποσυνδεδεμένος chicken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Αύγουστος 21, 2024, 09:36:20 μμ »
Συνάδελφοι, χρειάζομαι μια συμβουλή γιατί είμαι σε τρομερό δίλημμα. Πε70 θέση γενικής 350 και επικουρικός κοντά 1000. Δύο αιτήσεις γενική και ειδική δηλωμένη μόνο Λάρισα. Πέρσι δούλεψα παράλληλη β φάση αν και έπιανα και Ζεπ. Φέτος δεν θέλω να πάω πάλι παράλληλη γιατί αν με πιάσει η α φάση θα είμαι από τους τελευταίους, θα δουλέψω τουλάχιστον 70 χλμ μακριά από την πόλη.

Τα κενά στη Λάρισα έχουν ως εξής: 151 παράλληλη και 22 Ζεπ.

Σκέφτομαι να απενεργοποιήσω την αίτηση της ειδικής. Πόσο σίγουροι είμαστε ότι θα πάρει τα Ζεπ στη β φάση; Η ακόμα χειρότερα αν θα τα πάρει γενικώς;

Παρακαλώ για τη συμβουλή σας.

Αποσυνδεδεμένος Ευάγγελος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Αύγουστος 21, 2024, 09:37:32 μμ »
Πότε αναμένεται να τρέξει η Α φάση ειδικοτήτων πρωτοβάθμιας ΠΕ08, ΠΕ91 κλπ;

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Αύγουστος 21, 2024, 09:46:45 μμ »
Οι εκκαθαρισμένοι έχουν ανέβει. Δεν έχω προσθέσει το πού δούλεψε ο καθένας πέρσι, γιατί παίρνει πολλή ώρα και θα πιάναμε ξημερώματα. Ωστόσο, έφτιαξα τον φάκελο "Πίνακες με μέρος πρόσληψης 2023-2024" που εκεί μέσα έχω κρατήσει τους παλιούς εκκαθαρισμένους. Εκεί έχει τις περιοχές που δούλεψε ο καθένας, αλλά προφανώς έχει κι όσους διορίστηκαν σήμερα. Επίσης δεν έχουν αφαιρεθεί όσοι έχουν ποινή φέτος λόγω παραίτησης πέρσι.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 21, 2024, 09:51:20 μμ από trust no one »

Αποσυνδεδεμένος kosks

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Αύγουστος 21, 2024, 09:48:25 μμ »
Πόσους συνολικά διορισμούς αναπληρωτών θα έχουμε φέτος...πιστεύετε ?

Αποσυνδεδεμένος math4life

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Αύγουστος 21, 2024, 10:02:10 μμ »
Οι εκκαθαρισμένοι έχουν ανέβει. Δεν έχω προσθέσει το πού δούλεψε ο καθένας πέρσι, γιατί παίρνει πολλή ώρα και θα πιάναμε ξημερώματα. Ωστόσο, έφτιαξα τον φάκελο "Πίνακες με μέρος πρόσληψης 2023-2024" που εκεί μέσα έχω κρατήσει τους παλιούς εκκαθαρισμένους. Εκεί έχει τις περιοχές που δούλεψε ο καθένας, αλλά προφανώς έχει κι όσους διορίστηκαν σήμερα. Επίσης δεν έχουν αφαιρεθεί όσοι έχουν ποινή φέτος λόγω παραίτησης πέρσι.

Να σαι καλά trust πολύτιμη η δουλειά σου. Ξέρουμε τουλάχιστον πόσοι είναι ανά κλάδο? Αυτοί που παραιτήθηκαν εννοώ

Αποσυνδεδεμένος mapdsk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Αύγουστος 21, 2024, 10:03:55 μμ »
@kosks προσλήψεις αναπληρωτών εννοείς. Διορισμοί είναι για τις μόνιμες θέσεις. Κοίτα τα νούμερα που δίνει ο Patreas και θα κυμαίνονται κάπου εκεί. Αν είσαι πρωτοβάθμια είπε ο Patreas και λίγο παραπάνω από τα νούμερα πού έδωσε.

@chiken έχω βρεθεί πολλά χρόνια σε αυτόν τον ενδοιασμό. ( Φέτος επιτέλους διορίστηκα κι εύχομαι σύντομα και σε όλους σας). Αυτό που θα σου πω φιλικά είναι να κάνεις αυτό που κρίνεις εσύ καλύτερο για εσένα. Εσύ ξέρεις τις συνθήκες και τα ρισκά. Το ίδιο ερώτημα είχα πέρσι κ αποφάσισα να μη ρισκάρω και να δουλέψω παράλληλη. Επίσης δεν ξέρεις αν στον νομό σου στη β φάση βγουν κενά από άδειες της α φάσης  και σε πάρουν γενική αντί για Ζεπ. Οπότε μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις το σωστό..

Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά και σύντομα μόνιμοι.

Αποσυνδεδεμένος Thea74

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Αύγουστος 21, 2024, 10:07:03 μμ »
[/quote
Ευχαριστούμε πολύ .
Υπάρχει και πινκας με σημειωμένους της ειδικής για του πε02;;;;;

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177499
  • Σύνολο θεμάτων: 19400