0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ενημερώσω ότι δεν με αφήνει να κάνω αίτηση στο ΕΕΠ ενώ είμαι στους πίνακες και το ΦΕΚ διορισμού μου είναι 10/8/21. Εδώ να ενημερώσω ότι όταν διοριστήκαμε και υπογράψαμε ο νόμος έλεγε ότι σε 1 έτος μπορούμε να ξαναδιοριστούμε και νύχτα πέρασε τροπολογία τον Ιούλιο του 22 και το έκανε 3 χρόνια, γιατί πίεζαν μαγισσούλες (κίρκη κτλπ) για τα δικά τους οφέλη και την πληρώσαμε εμείς.
Κρίμα.Εινσι κ αλλοι που προσπάθησαν κ δεν τους αφηνει το συστημα?
https://www.esos.gr/arthra/79071/tropologia-mplokarei-gia-3-hronia-toys-neodioristoys-ekpaideytikoys-na-diekdikoyn-neoΤα 3 έτη που έχει ως προϋπόθεση πρέπει να έχουν συμπληρωθεί κατά τη διάρκεια των αιτήσεων ή πριν το ΦΕΚ των νέων διορισμών; Η ημερομηνία έναρξης της τριετίας είναι ξεκάθαρη. Η λήξη δεν είναι. Έτσι όπως είναι γραμμένο αν εννοούν το πρώτο, θεωρώ ότι υπάρχει νομικό πάτημα να διεκδικήσει κάποι@ το δεύτερο.
Μα λογικό είναι να μην αφήνει. Δεν έχουν συμπληρωθεί τα 3 χρόνια.
Δεν είναι έτσι. Οι προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται τον καιρό των αιτήσεων, όχι των αποτελεσμάτων.
Το συστημα σίγουρα ανοιξε σημερα?
Σήμερα μου είπε συναδέλφισσα που διορίστηκε το 21 ότι δεν την αφήνει να κάνει αίτηση στους διορισμούς της πρωτοβάθμιας.
Πιστεύω ότι όσοι θέλουν να διοριστούν εκ νέου θα μπορούν να κάνουν αίτηση στις αιτήσεις διορισμού της 2ΓΕ, οι οποίες θα γίνουν σίγουρα μετά τις 10/8 (οπότε θα έχει κλείσει η τριετία από το ΦΕΚ του 2021).
Μπορεί να έχει κλείσει τριετία από το ΦΕΚ του 2021, ωστόσο είναι το πρώτο έτος εφαρμογής των οριστικών πινάκων και έχουν προτεραιότητα όσοι δεν έχουν ήδη διοριστεί.Το επόμενο Καλοκαίρι 2025, όπου θα είναι το δεύτερο έτος εφαρμογής των οριστικών πινάκων θα έχουν δικαίωμα δεύτερου διορισμού οι ήδη διορισμένοι, για το σχολικό έτος 2025-2026.