0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε Trust τους διορισμούς δεν τους κάνουν από την καλή τους την καρδιά ούτε για υποτιθέμενη επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό. Οι διορισμοί γίνονται γιατί το ΕΣΠΑ έβαλε χέρι και πλέον δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια ειδικά στην Πρωτοβάθμια.
Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοι εισέρχονται με ΜΚ1 (737 ευρω). Τη δεύτερη χρονιά αναγνωρίζονται τα ΜΚ, το ξέρω καλά αυτό. Υπολόγισε ,λοιπόν, μ αυτόν τον μισθό τα έξοδα που μπορείς να καλύψεις ΜΟΝΟΣ σου (καθότι δεν διοριζεσαι για να σε συντηρούν άλλοι).Υπολογίζεις, ακόμη, την ΤΥΧΗ πλέον να βρεις στέγη εφόσον στην Ελλάδα και το κάθε υπόγειο έγινε rbnb (για την ιστορία στην Αλεξπολη φέτος αυξήθηκαν 30% και το μέσο ενοίκιο είναι 600 ευρώ).Ακόμη, και τις συντάξεις να παίρνει για άλλα 2 χρόνια, που θα το κάνει γιατί μέχρι το 26 φεύγουν πολλοί δάσκαλοι σε σύνταξη ( γερασμένο προσωπικό) ,θα διοριστεί μεγάλη μερίδα του κλάδου έτσι κι αλλιώς. Δεν τα λέω αυτά αυθαίρετα πάντως, συνδικαλίστρια είμαι.
Επιβεβαιώνω κι εγώ. Σε καμία περίπτωση δεν πληρωνόμαστε με ΜΚ1 για ένα πλήρες έτος…. Απλά η κάθε διεύθυνση αργεί περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το μέγεθός της και το πλήθος των νεοδιόριστων. Για παράδειγμα εγώ που διορίστηκα Κιλκίς (με λίγους νεοδιόριστους το 22’) πληρώθηκα από την πρώτη μισθοδοσία τα ΜΚ για την προϋπηρεσία και το μεταπτυχιακό μου + το επίδομα παραμεθορίου. Μόνο οι κρατήσεις του πρώτου έτους είναι αρκετές, αλλά υπομονή
Στις σελίδες στο Facebook ακόμη αναρωτιούνται περσινοί νεοδιόριστοι ποτέ σταματούν οι κρατήσεις . Η δικιά μας πρωτοβάθμια δεν έχει βάλει ακόμη τα επιδόματα. Εν πάσει περιπτώσει όταν με το καλό έρθει η ώρα της πρόσκλησης ας σκεφτεί ο καθείς τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του κι ας κρίνει με λογική σκέψη τι τον συμφέρει να κάνει. Εξάλλου, κάθε κλάδος της πρωτοβάθμιας είναι διαφορετικός ως προς τους διορισμούς και τα νούμερα κάθε χρόνο. Άλλα οι πληροφορικάριοι, άλλα οι δάσκαλοι κτλ.
Πότε θα βγει επιτέλους η κατανομή ανά περιοχή για την πρωτοβάθμια;;;πε60,πε70 κτλ
Αποκλείεται το γεγονός να έχουμε πρόσκληση μέχρι την Παρασκευή;