0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είστε τόσο αφελείς που πιστεύετε ότι ο Patreas δεν ήξερε πόσα είναι τα οργανικά κενά των ΠΕ61 και ΠΕ71 και το υπουργείο μπόρεσε να τον παγιδεύσει διαρρέοντάς του τα ανάποδα; Ή ότι τα νούμερα που είχε δώσει σε κάποιους κλάδους ήταν απλώς λάθος και όχι ότι άλλαξαν αργότερα; Μάλλον δεν ξέρετε πως λειτουργεί το λατρεμένο μας υπουργείο...
Αγαπητέ Μr Kyr αφου ασχολείστε αποκλειστικά με τα θέματα των δασκάλων, γιατί δεν πάτε στο νήμα των δασκάλων να αφήσετε αυτό εδώ για τους υπόλοιπους; Έχουμε μάθει απ' έξω τις οργανικές σας και τα κενά σας χωρίς να θέλουμε.
Καλώς την!Αυτό που μια ενημέρωση μπορεί και να ήταν λάθος εξαρχής δεν σας περνάει από το μυαλό;Ο αριθμός των ΠΕ70 με την κατανομή στους 10.000 διορισμούς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1379.Και το λέω πολύ καιρό τώρα και δημόσια και σε προσωπικά μηνύματα.Αλλά πάλι κάποιοι επιμένετε να βλέπετε φαντάσματα.
Αν σας ενοχλεί, μπορείτε να μη με διαβάζετε. Η φίλη που πετάχτηκε πάλι για να την πει στους δασκάλους δεν σε ενόχλησε;Για να μην έχουμε προστριβές, έχω μειώσει στα ελάχιστα τα μηνύματά μου. Μπορούν κι άλλοι να σας επιβεβαιώσουν ότι δεν ασχολούμαι μόνο με τους δασκάλους από τα μηνύματα που έχουμε ανταλλάξει.
Και εσείς εκπροσωπείτε όλο το φόρουμ; Εδώ το νήμα είναι για όλους και καλώς υπάρχει και καλώς σχολιάζουν όλοι. Σε όποιον δεν αρέσει, δεν το διαβάζει και πάει στο "δικό" του.
Και κάτι ακόμα. Γιατί σχολιάζεις μόνο το ΣΥΝ των δασκάλων στη Γενική και όχι το ΜΕΙΟΝ στην Ειδική;Πάλι επιλεκτική ανάγνωση;
Το πλην δεν επηρεάζει τους ΠΕ70, αλλά τους ΠΕ71.Να τα λέμε κι αυτά...
Όπως και να έχει, εγώ θα απολογηθώ στα υπόλοιπα μέλη του Φόρουμ αν τους κούρασα και θα γράφω όπως τις τελευταίες ημέρες. Ένα μήνυμα και χωρίς προστριβές.