0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Patreas Θα δωσει μονο 100 κατι θεσεις Αττικη στους πε70 και ολα τα αλλα κενα επαρχια ή θα δωσει παραπανω Αττικη;;; Σωσε μας γιατι εχουμε πεθανει απο το αγχος
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του @Patreas εγώ αυτό καταλαβαίνω. Καλύπτει όλα τα κενά των μετατάξεων και δίνει γύρω στα 180 Αττική για να καλυφθεί το 1379.
Aν καλυψει ολη την επαρχια στους πε70, 124 θεσεις δεν περισσευουν μονο Αττικη; ευχομαι ειλικρινα να ειναι παραπανω. Αν ξερει ο @Patreas θα μας βοηθουσε πολυ να ηρεμησουμε..
Φαίνεται λογικό ότι οι δάσκαλοι έχουμε περισσότερα κενά.Ωστόσο, υπάρχει διαφορά κάποιες φορές στο "φαίνεσθαι" και στο "είναι".Το λάθος ήταν πριν, σε προηγούμενα κενά που είχαν δημοσιευθεί, τώρα διορθώθηκε.
Τελικα τι ισχυει με ειδικη πε60 και πε70??? Ειναι σωστο το φεκ?? Ποση αγωνια πια...
Πιστεύεις εσύ η Αιτωλοακαρνανία έχει ανάγκες για 150 δασκάλους; Ή η Ηλεία για άλλους τόσους; Θα κόψει λίγο από εδώ λίγο από εκεί και θα δώσει Αττική (θυμάσαι πόσο κατηγορηματικός ήμουν ότι δεν παίζει να δώσει Αττική). Δεν ξέρω κάτι, αλλά φαίνεται ότι θα δώσει με βάση τον τελικό αριθμό της κατανομής.
Σύμφωνα με το Νόμο 1566/1985 άρθρο 15, παράγραφος Δ.3:"3. Δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση εκπαιδευτικών κατά το διορισμό τους σε σχολεία των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης. Κατ’ εξαίρεση είναι επιτρεπτή η τοποθέτηση κατά το διορισμό σε σχολεία των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, εφόσον οι κενές θέσεις των σχολείων αυτών δεν μπορούν να καλυφθούν με μεταθέσεις εκπαιδευτικών εξαιτίας της έλλειψης αιτήσεων ενδιαφερομένων για μετάθεση."Αν δεν δοθεί η Αττική, δεν μπορούν να γίνουν 1379 διορισμοί ΠΕ70 (βάσει ΑΔΑ: ΡΖΩΑ46ΝΚΠΔ-Ξ2Λ)Δυστυχώς όχι. Τι εννοείς δεν βγαίνουν τα νούμερα; Αν παρέμενε η κάλυψη των ειδικοτήτων στο 70% θα ήταν 125. Έπεσε στο 65% και το 125 έγινε 116. Αυτό το 5% σε ειδικότητες με περισσότερα οργανικά κενά (π.χ. ΠΕ08) δίνει ακόμα μεγαλύτερα νούμερα διαφορά. Δεν βλέπω αντίστοιχες δυσάρεστες εκπλήξεις στην κατανομή της Δευτεροβάθμιας.
@neossos αν μάθεις για ΚΑΔ που αφορά κατανομή για ββάθμια και πηγαίνει τυπογραφείο για Φεκ ενημέρωσε μας. Να περιμένουμε σημερα ή πάμε από βδομάδα