0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα! Με θεση 1300 περιπου στον εκκαθαρισμένο και δηλωμένη όλη την Ελλάδα πιστεύετε οτι υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για μόνιμο διορισμο φετος; Είμαι φιλόλογος (ΠΕ02). Ευχαριστώ!
Ειρήνη υμίν!Όπως ανέφερα πριν 2 εβδομάδες περίπου, η μοιρασιά των πιστώσεων διορισμών έχει ως εξής:α) 4.451 θέσεις προς κάλυψη με βάση τον δημοσιονομικό κανόνα μία πρόσληψη για μία αποχώρηση σε:- ΕΕΠ-Ε
Καλημέρα σας. Οι οριστικοι πινακες της 2γε θα περιλαμβάνουν τα άτομα που διορίστηκε πέρυσι το Μάιο? Γιατί οι προσωρινοι τα είχαν?
Καλημέρα. Ναι, θα τους περιλαμβάνουν.
Φόβο που έχουν μερικοί με τα Δωδεκάνησα! Εγώ πέρυσι διορίστηκα στη Ρόδο ως ΠΕ70, πήρα τοποθέτηση και οργανική σε δυσπρόσιτο, ενοίκιο 240, τζάμπα πήγαινε έλα βόλτα με το ΚΤΕΛ λόγω φιλίας, την πλάκα μου σε εύκολο σχολείο με καμία ενόχληση από γονείς ....Δεν είναι η κόλαση τα Δωδεκάνησα......40 μόρια σε δύο χρόνια!!Πως κάνετε έτσι μερικοί...
Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα τα οργανικά κενα μετά από τις μεταθέσεις;
Τα οργανικά κενά μετά τις μεταθέσεις φαίνονται στο τέλος της εγκυκλίου μετατάξεων: https://www.especial.gr/wp-content/uploads/2024/04/egyklios-metataxeon-sivitanidioy-2024.pdf
Καλημέρα!Το θέμα είναι να δηλώσει κάποιος ΜΟΝΟ εκεί που μπορεί να πάει, προκειμένου να μην μείνουν κενές θέσεις!! Ως γνωστόν, δεν καλύπτονται...Να τα λέμε κι αυτά..!!