*

Αποστολέας Θέμα: Ψηφιακό Φροντιστήριο  (Αναγνώστηκε 5707 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nickolas_ere

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ψηφιακό Φροντιστήριο
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 12:28:35 pm »
Mήπως οι ενδιάμεσοι δεν είχαν κάνει αίτηση; Γιατί η ανακοίνωση γράφει ότι λήφθηκαν υπόψιν οι αξιολογικοι πίνακες ΑΣΕΠ και οι αιτήσεις που έγιναν για το Ψηφιακό Φροντιστήριο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:15:09 »

Αποσυνδεδεμένος Loyla

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 12:32:00 pm »
Ουτε μπορεις  να ξερεις!

Αποσυνδεδεμένος oikelen

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 12:48:02 pm »
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πως έγιναν και πότε αυτές οι προσλήψεις στο ψηφιακό φροντιστήριο;;;; Πάντως για τους ΠΕ0401 είναι πολύ περίεργες οι προσλήψεις. Εγώ είμαι πιο πάνω στον πίνακα και δεν με κάλεσαν πότε.

Αποσυνδεδεμένος Loyla

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 12:55:54 pm »
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πως έγιναν και πότε αυτές οι προσλήψεις στο ψηφιακό φροντιστήριο;;;; Πάντως για τους ΠΕ0401 είναι πολύ περίεργες οι προσλήψεις. Εγώ είμαι πιο πάνω στον πίνακα και δεν με κάλεσαν πότε.
Επιτελους   εγινε καταγγελια!
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/457097_psifiako-frontistirio-kataggelies-gia-katastratigisi-toy-pinaka-stis-proslipseis

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:15:09 »

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 12:57:01 pm »
Mήπως οι ενδιάμεσοι δεν είχαν κάνει αίτηση; Γιατί η ανακοίνωση γράφει ότι λήφθηκαν υπόψιν οι αξιολογικοι πίνακες ΑΣΕΠ και οι αιτήσεις που έγιναν για το Ψηφιακό Φροντιστήριο.

Επειδή έγραψα σχετικά στο άλλο νήμα , ας σχολιάσω κι εδώ (καθαρά εικασία-σενάριο όμως, δεν έχω στοιχεία)  : όπως το γράφεις , πολλοί δεν θα έκαναν αίτηση , διότι η πρόσκληση βασιζόταν στο υπ’ αρ. αρθρ. 26Α , προσθήκη φετινή στον ν. 4368/2016 ( υπηρεσία σε σχολική μονάδα ) ,  με σοβαρότητα αντιμετώπισαν κυριολεκτικά την πρόσκληση- αίτηση (αν ήξεραν ότι θα πέρναγε τροπολογία αργότερα, δεν θα έκαναν πολλοί; ) .
Μετά είδαν (ίσως) οι φωστήρες ότι στις αιτήσεις δεν βγαίνει η πρεμούρα για την ψηφιακή αριστεία αρχές Σεπτέμβρη που έλεγαν και ο «εύκολος» (για γέλια και για κλάματα) τρόπος μπαλώματος ήταν να πάρουν όποιον όποιον με την αλλαγή (ξανά : αρθ.  118 του  Ν. 5134/2024 / ΦΕΚ 11-9-2024) σε «εμπειρία» , την πουλάνε τέλεια στην τν. Δεν ξέρω αν υπήρχε πληροφορία που ισχυρίζονται/ σκέφτονται καχύποπτα κάποιοι (πάντως έπεσε ένα σχόλιο την περίοδο των αιτήσεων που προσπέρασα τότε, τώρα δένει : κάποιος ανέφερε ότι στην αίτηση δεν κόβονται οι κάτω της 5ετίας , κάτι ψυλλιάστηκε; Άρα δοκίμασαν πολλοί απελπισμένοι και ίσως κέρδισαν;  Πάντως , να ξέρετε ότι είναι σύνηθες το μαρούσι να τραβά το χαλί, σα να σου λέει κάνε αιτήσεις φουλ να επιβαρύνεις τις υπηρεσίες, γιατί ό,τι μου κα…πνίσει θα κάνω τελικά).

Αποσυνδεδεμένος fasvil

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τους υπουργούς της
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 01:04:49 pm »
Και γιατί να έκαναν αν δεν είχαν 5ετή προϋπηρεσία; Μόνον οι γνωρίζοντες έκαναν με μηδενική!

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 01:28:27 pm »

Δεν έκανες αίτηση στην πρόσκληση για να μετάσχεις ...

(https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2023/61%CE%9C%CE%9946%CE%9D%CE%9A%CE%A0%CE%94-8%CE%A9%CE%9D_1.pdf )

Αποσυνδεδεμένος tolakis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 01:31:14 pm »
Κύριε Πιερρακακη... δυστυχώς αποτύχαμε...

Αποσυνδεδεμένος fasvil

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τους υπουργούς της
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 01:38:55 pm »
Παντελώς, ολοκληρωτικά, με μεταπτυχιακό, προϋπηρεσία και σεμινάριο.
Αλλά κι εμείς αποτύχαμε. Αφήσαμε τον κάθε καραγκιόζη να παίζει με τη ζωή μας. Ντρέπομαι για τον κλάδο μου.«Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα»

Αποσυνδεδεμένος tolakis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 02:02:28 pm »
Παντελώς, ολοκληρωτικά, με μεταπτυχιακό, προϋπηρεσία και σεμινάριο.
Αλλά κι εμείς αποτύχαμε. Αφήσαμε τον κάθε καραγκιόζη να παίζει με τη ζωή μας. Ντρέπομαι για τον κλάδο μου.«Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα»
Δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τον κλάδο σου, η ντροπή είναι για  κάποιους άλλους. Είναι οι ίδιοι που πριν από 15 χρόνια σε νομοσχέδιο για τα βοσκοτόπια λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα πέρασαν τροπολογία για την παιδαγωγική επάρκεια στο κλάδο πε19-20 όπου οι απόφοιτοι του πανεπιστημίου Πειραιά τμήμα ψηφιακών συστημάτων έπαιρναν την επάρκεια από το πανεπιστήμιο την ίδια ώρα που εκπαιδευτικος από φλωρινα πήγαινε στην Λέσβο... ΑΣΠΑΙΤΕ... ένα ολόκληρο χρόνο για να την πάρει. Ένα χρόνο χάσιμο θέση αναπληρωτη και πάνω από 10000 έξοδα παραμονής. Για να φτάσουμε στο σημερινό που έχουμε καταστρατηγηση του πίνακα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ... Υπάρχει χρόνος να πάρει πίσω την εγκύκλιο ο κύριος πιερρακακης και για μένα πρέπει νά το κανει.

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 02:09:17 pm »

Όχι , μωρέ, μάτι είναι (από την αννούλα της φωτοτυπίας που φωνάζει ότι ήταν δική της ιδέα και αυτό) . Ο άριστος ψηφιακός άλτης θα ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο με επιτυχία (πώς έχει τόσο καλή ομάδα και όλα ρολόι  πάνε απορίας άξιον, μάτι σε λέω ).

Αποσυνδεδεμένος Loyla

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 02:32:07 pm »
Τι  χρωμα  μαλλια   εχεις? Αν   ειναι     καστανα και κοντα   δεν   σε πηραν  ,   περναν  με   ξανθα  και  καρε!

Αποσυνδεδεμένος tolakis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 03:49:37 pm »
Δεν μπορώ να καταλάβω με τι κριτήρια η επιτροπή έκανε την αξιολόγηση και την πρόσληψη. Σε ένα κλάδο αναπληρωτής εκπαιδευτικος χωρίς προϋπηρεσία σε δημόσιο σχολείο, χωρίς παιδαγωγική επάρκεια... έχει μεταπτυχιακό και β2 ξένη γλώσσα είχε πρόσληψη για το ψηφιακό φροντιστήριο. Εγώ όταν διάβασα την εγκύκλιο πίστευα ότι ζητάνε μάλλον πανεπιστημιακο.

Αποσυνδεδεμένος life goes on

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2024, 05:33:40 pm »
Αν κάποιος έχει ήδη προσληφθεί στην α φάση,μπορεί να προσληφθεί και στο ψηφιακό φροντιστήριο;

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32789
  • Τελευταία: TonyNtzou
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1178772
  • Σύνολο θεμάτων: 19417
  • Σε σύνδεση σήμερα: 674
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)