0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση: Οργανικά κενά 40, Άτομα στον κύριο πίνακα ειδικής 28.Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Απλά διορίζει 28 και τα υπόλοιπα παραμένουν κενά και εξυπηρετούνται με αναπληρωτές;
Εγώ πιστεύω πως θα φορτωσει με διορισμούς περιοχές που έχουν ικανοποιηθεί όλες οι μεταθέσεις δημιουργώντας υπεραριθμίες.
Πέρα από την κάλυψη των οργανικών κενών μίλησε για μετατροπή αναπληρωτών σε διορισμούς. Τι ποσοστό θα μετατραπεί. Δλδ αναπληρωτές προηγούμενης χρονιάς 100 πχ, πόσους θα μετατρέψει σε διορισμούς; 10, 20, 50;
Ακριβώς. Τώρα που ανακοινώθηκαν οι περιοχές διορισμών, επιβεβαιώθηκε ότι οι επιπλέον των οργανικών κενών των μετατάξεων θέσεις, φορτώθηκαν στις ίδιες περιοχές. Για β/θμια μιλάω πάντα. Αν συνεχιστεί αυτό το μοτίβο βλέπω το ποσοστό ικανοποίησης των μεταθέσεων να πέφτει δραματικά.Εκτός αν εξισορροπηθεί η κατάσταση με τις επερχόμενες συνταξιοδοτήσεις...αλλά από την άλλη υπάρχει και σταθερή μείωση μαθητικού δυναμικού, τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές.Στην πόλη μου η κατάσταση είναι δραματική. Από το '21 περιμένουν δεκάδες ΠΕ02, ΠΕ03 να ανοίξει οργανική για να έρθουν κι ακόμα τίποτα.
Πως θα γινει διορισμός σε μια περιοχή αν πρώτα δεν έχουν ικανοποιηθεί οι μεταθέσεις;; Εγω πιστεύω οτι αν συνεχίσουν να κάνουν διορισμούς θα γίνονται και μεταθέσεις! Το μονο που σκέφτομαι ειναι οτι είπαν οτι του χρόνου θα ειναι η χρονια της πρωτοβάθμιας οποτε φαντάζομαι θα γίνουν ελάχιστοι διορισμοί του χρόνου στην δευτεροβάθμια…
Ειναι πολυ ευχάριστο αυτο που γράφεις! Τουλαχιστον εμείς που θελουμε να πάρουμε μετάθεση περιφερειακά ελπίζω να μην εχουμε πρόβλημα!