0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μετά στη ΔΕ με διορισμό πάνω απ τα οργανικά θα μένουμε διαθεσίτες καμια πενταετία μέχρι να βρεθεί οργανική ε;
Αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Αν κάποιος με 21 ώρες διδακτικό ωράριο διδάσκει 11 ώρες σε ένα σχολείο και 10 στο άλλο δεν μπορεί να έχει οριστική τοποθέτηση (επειδή κανένα σχολείο δεν έχει 12 ώρες α΄ ανάθεσης) αλλά θα κάνει κανονικά το μάθημά του. Ποιο είναι το πρόβλημα;
Ίσως η επιλογή έδρας και η αποφυγή μετακομίσεων κάθε χρόνο σε μεγάλους νομούς τύπου Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια, Ιωάννινα, Έβρο, Φθιώτιδα, κτλ.
Εδώ πολλοί συνάδελφοι το επιδιώκουν να είναι στη διάθεση. Επιλέγουν κάθε χρόνο από τα άπειρα λειτουργικά που υπάρχουν και αν θέλουν είναι και στο/στα ίδια σχολεία.Ή αν κάτι τους ενοχλεί γκουντ μπάι και σε άλλο...
Πώς το μάθαμε αυτό; Από διάθεση μπήκε κάποιος; Πάντως από Ροδόπη ζήτησαν και αρκετοί να πάρουν μετάθεση που δεν ικανοποιήθηκαν (και μάλλον θα ικανοποιηθουν τώρα) οπότε πάλι θα ανοίξουν κενά λογικά.
Καλημέρα/Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχω ελπίδες να διοριστώ, ήμουν πέρσι αναπληρωτής για πρώτη φορά στην εκπαίδευση, ξεκίνησα να δουλεύω από τον Ιανουάριο 2024 για πρώτη φορά. Έχω 46,7 μόρια με βάση τους πίνακες τους εκκαθαρισμένους με βάση τον πίνακα στο google drive εδώhttps://drive.google.com/drive/folders/1wcrTH5RXc2scV7CiYymb6KEi2gsKnifS
Τελικά η συγκεκριμένη βολεύτηκε μετά από τα διορισμό σε άλλο φορέα και τώρα στην εκπαίδευση, μπράβο της!
Πώς γίνεται αυτό; Από όσο ξέρω μετάταξη στην εκπαίδευση δεν γίνεται. Μόνο το αντίθετο. Εγώ πάντως θα προτιμούσα τον φορέα 🤣