0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2) Εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα κληθούν με νεότερη υ.α.-πρόσκληση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ08, ΠΕ79.01, ΠΕ86 και ΠΕ91, καθώς και οι λοιποί κλάδοι της Γενικής Εκπαίδευσης, που θα περιλαμβάνονται στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες της 2ΓΕ/2023 προκ. ΑΣΕΠ, να υποβάλουν αίτηση διορισμού.
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς να μου πει ΑΝ γίνεται να κάνω αίτηση για αναπληρώτρια στην ΕΑΕ, να προσληφθώ και μετά με πάρουν και ως μόνιμη για φέτος? Ευχαριστώ!
Καλημέρα και καλό διορισμό! Ο δικός μου διορισμος ήρθε την περσινή χρονιά παρόλα αυτά είμαι στους πίνακες. Γνωρίζει κάποιος αν πρέπει κάτι να κάνω? Ευχαριστώ πολυ
Καλημέρα!Μετά από αρκετά χρόνια, εγκαταλείποντας οικογενειακώς το σπίτι μας λόγω διορισμού του συζύγου (τα παιδιά μας ήταν μωρά) και τώρα το ένα στην Γ Λυκείου ήρθε και η σειρά μου (μάλλον για διορισμό. Σκέφτομαι δυο λύσεις (εξαρτάται και από τον τόπο διορισμού). Κάνω δεύτερο πτυχίο στην πόλη που πλέον ζούμε (έχω άλλο ένα χρόνο σπουδών) και η κόρη μου είναι στην Γ Λυκείου.1η ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να πάρω ανευ αποδοχών λόγω αυτών των λόγων; (την βοηθάω στα μαθήματα, ψυχολογικά κτλ ως μαμά και επιπλέον σπουδές)2η ερώτηση: Με θέση περίπου στο 400 στους εκκαθαρισμένους εκτιμάτε ότι θα μπορέσω να "πιάσω" ηπειρωτική Ελλάδα και να μην οδηγηθώ τελικά σε άδεια;Ευχαριστώ προκαταβολικά για όσους έχουν διάθεση να απαντήσουν!
Καλημέρα σε όλους και καλό διορισμό Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον πίνακα του ΑΣΕΠ και στους Εκκαθαρισμένοι Οριστικοί Πίνακες 2ΓΕ 2023 - Διορισμοί 2024 ?Στον ΑΣΕΠ βρίσκομαι 85 θέσεις κάτω!
Από αυτό που κατάλαβα εγώ με τις συζητήσεις εδώ, αυτό οφείλεται στο γεγονός μη αφαίρεσης των συναδέλφων που διορίστηκαν το 2023 και οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στην λίστα. Αν τώρα είναι περίπου 80, λογικά θα βγαίνει...
Πρώτα από όλα θα δοκιμάσεις να πάρει αναβολή ορκωμοσίας για 1 χρόνο. Αν αυτό αποτύχει, το βλέπεις για άνευ αποδοχών.
Η αναβολή ορκωμοσίας γίνεται κατόπιν προφορικής επικοινωνίας; Σε συνεννόηση με τη διεύθυνση που σε καλούν να παρουσιαστείς; Γιατί ακόμη αφού δεν έχεις ορκιστεί τι εμποδίζει τον Διευθυντή εκπαίδευσης να πει ότι ΔΕΝ παρουσιάστηκες.... Υπάρχουν λεπτομέρειες που μπορώ να διαβάσω πάνω σε αυτό;