0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό διορισμό εύχομαι και από φέτος αν γίνεται!
Εμένα προσωπικά μου κόπηκε η χαρά μετά από τις οργανικές που κατήργησε και τις λίγες οργανικές που θα ιδρύσει στην αθμια, οπότε πλέον πιστεύω θα πάρει το πολύ 260 άτομα και άντε να φτάσει στο 350 ο πίνακας
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου οι πίνακες μας τα τελευταία 3 χρόνια έχουν μέση προσπέλαση 41% για διορισμό. Σε απλά ελληνικά αν φέτος διορίσει 340 ΠΕ06 εκπαιδευτικούς, ο πίνακας ίσως αγγίξει το νο.380-500 του εκκαθαρισμένου. Εσάς τι λένε τα μαθηματικά σας;
Το κατάλαβα trust για τις οργανικές απλώς το είπα θέλοντας να επισημάνω ότι το υπουργείο δεν φαίνεται να δίνει καθόλου προσοχή στους ξενόγλωσσους να το πω ετσι, για να μη το πω αλλιως
Εμένα τα δικά μου μαθηματικά (βέβαια ήμουν θεωρητική ) λένε ότι με 320 διορισμούς (ακούστηκε 70% κάλυψη των νέων οργανικών τελικά) ο πίνακας θα φτάσει στο 600+.
Χαχα για να δούμε trust τι μας περιμενει λοιπον! Αν και φυσικά λόγω συγχωνεύσεων δεν ελπίζω και σε πολλά!! Μαλλον μας βλεπω ολους μειωμένο κ στα νηπιαγωγεία κ παλι καλα θα λεμε!
Μήπως θα πρέπει λοιπόν να δείξουμε συνοχη σαν κλαδος και να μη βαλει κανεις μειωμενου; Να ζοριστουν κ αυτοι λιγο; Οσο δηλωνουν συνάδελφοι μειωμενου, τοσο θα υπάρχουν ΑΜΩ.
Να ξέρετε μια τέτοια προσπάθεια είχε ήδη ξεκινήσει από πρόπερσι. (Προσωπικά έχω δουλέψει μία χρονιά ΑΜΩ μη γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται φυσικά.) Το ζήτημα είναι: πείτε το αυτό, να μην δηλώσουν ΑΜΩ, σε συναδέλφους που είναι χαμηλά στον πίνακα και δεν έχουν άλλο τρόπο να εργαστούν. Ή σε άτομα που δεν έχουν άλλη λύση για να μείνουν στον τόπο συμφερόντων τους. (Σε αυτή την κατηγορία ήμουν κι εγώ όταν δήλωσα.) Ποιος θα το δεχόταν;