0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα διαφωνήσω για την επιλογή της Αθμιας. Εγώ ξέρω αρκετους-ες που δηλώνουν μονο Αθμια γτ στη
Στους περσινούς διορισμούς ο τελευταίος που διορίστηκε είχε 58.88 μόρια. Αν παρατηρήσετε στο δικό μας πίνακα τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί ανενεργοί στις πρώτες εκατοντάδες του πίνακα. Επίσης έχω προσέξει ότι πολλοί έχουν προτίμηση στη βόρεια Ελλάδα. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι όσοι από εμάς έχουμε κάποια ηλικία και οικογένειες με παιδιά που δεν είναι εύκολο να τα πάρεις μαζί σου -αντιθέτως οι ανάγκες της οικογένειας επιβάλλουν να επιστρέφεις κάθε σ/κ αν όχι κάθε μέρα- κάνουμε πολύ συγκεκριμένες επιλογές στη δήλωση περιοχών. Είναι πολλοί τέτοιοι συνάδελφοι στο δικό μας πίνακα. Αν ήμουν 30-35 χρονών, ή είχα μικρά παιδιά που θα τα έπαιρνα μαζί μου θα πήγαινα οπουδήποτε και θα είχα διοριστεί από πέρισι. Πολλοί λοιπόν σκέφτονται τον γραπτό διαγωνισμό και ίσως φέτος λειτουργήσει και αυτό ως παράγοντας στην επιλογή μας. Μια ακόμη λεπτομέρεια:Μιλώντας τα τελευταία χρόνια με αρκετούς συναδέλφους υπάρχει μια 'αποστροφή' προς την πρωτοβάθμια. Δε δηλώνεται ούτε σαν επιλογή αναπλήρωσης ούτε διορισμού. Απλές σκέψεις μου διαβάζοντας τόσες μέρες τις συζητήσεις για τους επικείμενους διορισμούς
Κι εγώ την οικογένεια σκέφτομαι... Με ενα παιδί έξι χρόνων και ένα μωρό, που να πάω...
Μπορείς να πάρεις την εννιάμηνη άδεια ανατροφής και δικαιούσαι και άδεια ενός έτους άνευ αποδοχών που υπολογίζεται ως χρόνος πραγματικής υπηρέτησης..ψάξτο λίγο.Καλή επιτυχία σε όλους όποια κι αν είναι η επιλογή σας!
Τα έχω ψάξει. Άδεια ανατροφής πήρα ως αναπληρώτρια 3,5 μήνες. Οπότε μένουν 5,5 μήνες. Άνευ αποδοχών είναι 4 μήνες.
Καλησπερα! Εκεινο που θελω να τονισω ειναι τις εισηγησεις για συσταση οργανικων πε06..που τελικα μαλλον δεν . .αυτο γιατι περασε ετσι απαρατηρητο απο τον κλαδο? Αυτος ο κλαδος(επειδη ανηκω κ σε αλλο πε ταυτοχρονα) δεν διεκδικει τπτ και εχει αποδεχτει την μοιρα του νομιζω...