0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα με εικονικές οργανικές?
Με βάση τα κενά της εγκυκλίου μετατάξεων και τις συνταξιοδοτήσεις. Αν δείτε σε ποιες περιοχές είναι θα καταλάβετε τι εννοώ.
Παίρνουν 1000 φιλόλογοι σύνταξη. Όμως λόγω κλεισίματος τμημάτων μείωσης ωρών κτλ δε χρειάζονται τώρα πια άλλοι 1000 φιλόλογοι να τους αντικαταστήσουν. Πες ότι χρειάζονται 800 και διορίζονται, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες, οι 800. Τότε υπάρχουν 200 εικονικές οργανικές. Οργανικές, δηλαδή, που κατείχαν συνταξιούχοι και πλέον δεν υφίστανται.
Πιστεύετε θα δώσουν θέσεις στην Αθήνα είτε από τις νέες οργανικές είτε από τα κενά των μετατάξεων;
Δυστυχώς πολύ λίγα αν δεν δώσουν και τα κενά της πρωτοβάθμιας στην Αττική που είναι πολύ περισσότερα...
Χωρίς να θέλω να πω ότι μπορεί να επαναληφθεί και το 22 έβγαιναν αρκετά κενά στην Αττική μετά τις μετατάξεις,τα οποία ως δια μαγείας μεταφέρθηκαν σε νησιά, χωρίς βέβαια να επηρεαστεί ο αρχικός αριθμός των διορισμών.Έμεινε στην Αττική περίπου το 1/3 των αρχικών κενών.Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν,μακάρι να γίνουν όλα για καλό.
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά 800 φορές έχω πει τους τελευταίους μήνες για τις οργανικές. Οι περισσότεροι κωφεύατε ή σιωπούσατε. Μόλις είδατε την καταστροφή, θέλετε να βγείτε στον δρόμο. Από τη μια κάλλιο αργά παρά ποτέ, από την άλλη ενδεχομένως να είναι πολύ αργά. Των φρονίμων τα παιδιά...