0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς όχι. Η αιμοδοτική των αναπληρωτών είναι τελικά για ημερολογιακό έτος? Έδωσα αίμα το 2021 αλλά θα χρειαστώ μια μέρα άδεια τον επόμενο μήνα, μπορώ να πάρω μία βάσει της προηγούμενης αιμοδοσίας?Στον πίνακα του υπουργείου δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ανά σύμβαση ή έτος.
Έχει πάρει κάποια αναπληρώτρια άδεια ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής; Διάβασα ότι αρκεί βεβαίωση του θεράποντος ιατρού. Πρέπει ο γιατρός να είναι από δημόσια δομή ή μπορεί να είναι και ιδιώτης μη συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ;
Σε περίπτωση νόσησης αναπληρωτή εκπαιδευτικού από Covid η υποχρεωτική άδεια για πενθήμερη απομόνωση πληρώνεται κανονικά ή θεωρείται αναρρωτική με τις γνωστές διαδικασίες, δηλ. 3 μέρες μισό ημερομίσθιο και μετά πληρωμή από τον ΕΦΚΑ; Λογικά ισχύει το πρώτο αλλά ρωτώ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα αποφασιστεί σε αυτή τη χώρα.
Η πενθήμερη άδεια covid δεν θεωρείται αναρρωτική. Τουλάχιστον μέχρι πέρυσι.
Καλησπέρα! Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια άδεια για ορκωμοσία προπτυχιακού;
Το μοναδικό που αναφέρεται σε άδειες φέτος είναι η εγκύκλιος που στάλθηκε στην αρχή της χρονιάς στα σχολεία για τα μέτρα σχετικά με τον covid . Παραθέτω το απόσπασμα:«ΣΤ. Απουσία εκπαιδευτικών και μελών Ε.Ε.Π – Ε.
Καλησπέρα συνάδελφοι. Είμαι αναπληρώτρια και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις άδεις τα εξής: Είμαι στο 4ο έτος προπτυχιακού ειδικής αγωγής και φέτος πρέπει να κάνω την πρακτική μου σε σχολεία, 10 μέρες το 1ο εξάμηνο και 10 μέρες το 2ο εξάμηνο, σύνολο 20 μέρες. Η διευθύντρια στο σχολείο που υπηρετώ δεν είναι γενικά συνεργάσιμη με κανέναν στο σχολείο και δεν ξέρω ούτε πώς να χειριστώ το θέμα μαζί της αλλά ούτε και με ποιο τρόπο να πάρω τις άδειες. Έχω ήδη πάρει 2 μέρες κανονική διότι έπρεπε να παρουσιαστώ στη σχολή που είναι μακριά και από τον τόπο κατοικίας μου και από την περιοχή πρόσληψής μου. Επομένως προτείνει κάποιος1. Να μιλήσω στη διευθύντρια ή έχει τη δυνατότητα να μου δημιουργήσει πρόβλημα και επομένως απλώς ζητήσω άδεια;2. Μπορώ να πάρω 2 κανονικές και 3 αναρρωτικες την εβδομάδα για 2 εβδομάδεις συνεχόμενα ή σπαστά πηγαίνοντας την ενδιάμεση εβδομάδα στη δουλειά;3. Τυχαίνει να είμαι και ανασφάλιστη αυτή τη στιγμή ακόμη, με πήραν με τη