0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν λέει οι αιτούντες απόσπαση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ αφορά στο να πάρεις την απόσπαση. Απο όσο ξέρω οι αιτούντες εσωτερική απόσπαση με τους αποσπασμένους απο άλλα ΠΥΣΔΕ συγκρίνονται μεταξύ τους.
Ναι το γράφει κιολας αυτό, αλλά έχει κ μια παρένθεση που λέει εκτός των περιπτώσεων α κ γ της παραγράφου 1 του άρθρου 13.Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Μαλλον αν χρειαστεί απευθύνεσαι σε δικηγόρο κ βγάζεις άκρη....
Οι περιπτώσεις αυτές είναι οι ειδικές κατηγορίες νομίζω. Ρώτα γραπτώς στην ΔΔΕ πως κάνει τις τοποθετήσεις
Στον "αλήτη", δηλ. στο fb! Ευχαριστώ για τον καθησυχασμό!
Καλημέρα. Έχουμε μάθει γιατί στο οπσυδ δε δίνεται το δικαίωμα επανεξέτασης της αίτησης; Μιλάω για δευτεροβάθμια. Και αν κάποια στιγμή θα δοθεί;
Καλησπέρα. Έχει παρέλθει η προθεσμία αίτησης ανάκλησης της απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ;
Νομίζω ναι. Αλλά μπες στο οπσυδ και δοκίμασε. Δε χάνεις κάτι.
Κι αν δεν μπορέσεις στείλε μια χειρόγραφη προς το ΚΥΣΔΕ μέσω ΔΔΕ .
Δε χρειάζεται ποια χειρόγραφα. Πλέον στον ΟΠΣΥΔ μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή αίτηση για απόσπαση ή για ανάκληση αυτής.
Δηλαδή παρόλο που βγήκαν πρόσφατα οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ για το 2024-2025 μπορεί κάποιος να κάνει και σήμερα αίτηση; Και πότε εξετάζεται αύτή; Πότε ικανοποιείται; θα είναι για την επόμενη χρονιά 2025-2026; ή για πρόσθετες που πρόκειται να γίνουν από Σεπτέμβρη; κάτι δεν καταλαβαίνω. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; ή να με παραπέμψει σε κάποια εγκύκλιο για να ενημερωθώ