0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εγκύκλιος αποσπάσεων του ΥΠΕΠΘ που βρήκε τον Απρίλιο, αναφέρει ότι αφορά και τις αποσπάσεις από την γενική στην ειδική στο ίδιο ΠΥΣΔΕ και το αντίστροφο.Μια πρώτη σκέψη είναι ότι δεν μπορεί να εξεταστεί αίτηση από γενική στην ειδική απο κάποια ΔΕΕ, αφού είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου. Μια δεύτερη σκέψη είναι ότι οποιαδήποτε αίτηση για απόσπαση εντος ΠΥΣΔΕ μπορεί να γίνει σε μια ΔΔΕ αλλά δεν σημαίνει ότι θα ικανοποιηθεί απαραίτητα. Με άλλα λόγια μέσω του Υπουργείου μια τέτοια απόσπαση είναι πιο σίγουρη.
Για να πάρει κάποιος απόσπαση από γενική σε ειδική, πρέπει να έχει μεταπτυχιακό στην ειδική ή αρκεί κ επιμόρφωση από πανεπιστημιακό φορέα;
Αρκεί και επιμόρφωση.
....σίγουρα?.... δεν νομιζω πλέον
Οπότε άκυρο το παραπάνω. Επομένως η μόνη επιλογή είναι το μεταπτυχιακό; Ωστόσο, αναπληρωτές προσλαμβάνονται κ μόνο με σεμινάρια στην ειδική. Μου κάνει εντύπωση που δεν ισχύει κ για αποσπάσεις. Φαντάζομαι ούτε για μετάθεση. Θέλει κ κει μεταπτυχιακό στην ειδική;
γινεται.Αν με την εγκυκλιο δεν εχουν καλυφθει οι θέσεις ή αν για κάποιον λογο δεν βγει εγκύκλιος μια χρονιά, το σχολειο προσφερεται για οσους ειναι στην διαθεση/ με αποσπαση. Το ξέρω γιατι εγω ετυχα σε μια τετοια χρονια.