0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αποσπάσεις που δεν ικανοποιήθηκαν δημοσιοποιούνται;Για να δούμε σε ποιες περιοχές δεν πήραν.
Συνάδελφε εγώ το όνομά μου δεν το βλέπω στους πίνακες, αν και έχω πάρει απόσπαση
Αποσπάσεις Δευτεροβάθμιας 2024https://docs.google.com/spreadsheets/d/1okJ5QlpGhDtn9eD2SxFPqmwmMVtetjOSPUGRir8VGc0/edit?usp=sharing
Από την 1η να πάω στην 2η θα ήθελα.. όντως δεν χάνω κάτι..
Καλημερα. Εγώ πήρα απόσπαση από γενική σε ειδική εντός της περιοχής μου. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια η διαφορά της απόσπασης που θα πάρει ένας συνάδελφος επίσης από γενική σε ειδική κάνοντας αίτηση τώρα στη δευτεροβάθμια του για απόσπαση εντός της περιοχής του;
Αν κάποιος δεν πήρε απόσπαση σε καμία επιλογή, κάνει αίτηση επανεξέτασης σωστά;
Η εγκύκλιος αποσπάσεων του ΥΠΕΠΘ που βρήκε τον Απρίλιο, αναφέρει ότι αφορά και τις αποσπάσεις από την γενική στην ειδική στο ίδιο ΠΥΣΔΕ και το αντίστροφο.Μια πρώτη σκέψη είναι ότι δεν μπορεί να εξεταστεί αίτηση από γενική στην ειδική απο κάποια ΔΕΕ, αφού είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου. Μια δεύτερη σκέψη είναι ότι οποιαδήποτε αίτηση για απόσπαση εντος ΠΥΣΔΕ μπορεί να γίνει σε μια ΔΔΕ αλλά δεν σημαίνει ότι θα ικανοποιηθεί απαραίτητα. Με άλλα λόγια μέσω του Υπουργείου μια τέτοια απόσπαση είναι πιο σίγουρη.