0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι χρειάζονται 24 μηνες εργασιας σε δημοσιο σχολειο.
Ακριβώς. Έθεσα και ένα ερώτημα πιο κάτω, αλλά δε φάνηκε, γιατί, κατά περίεργο τρόπο, μπήκε μέσα στην παράθεση. Τι σημαίνει 145 Αν. Αττική, 130 Πειραιάς, 114 Δυτ. Αττική κ.ο.κ.; Αυτά μεταφράζονται σε θέσεις;
Ναι αυτό εννοω. Για να συμπληρωσεις 2 ετη αρα 24 μηνες πρεπει να εργαστεις 3 ετη ως αναπληρωτης. Χωρις τους 24 μηνες τους προσπερναει (ή θα πρεπε να τους προσπερναει) το συστημα
Συνάδελφοι, καλή τύχη στους διορισμούς σας! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, γιατί πραγματικά έφερα την επαγγελματική ζωή μου άνω κάτω... Έχω θέση περίπου 5680 στους εκκαθαρισμένους ΠΕ02. Θα δηλώσω μόνο τον νομό μου και κατά βάση ευελπιστώ σε θέση ενισχυτικής. Πέρσι ήμουν 5η και έπαιρναν 4 άτομα..λέτε φέτος να έχω ελπίδες; Πιο πολύ με καθιστά επιφυλακτική το γεγονός των συμπτύξεων τμημάτων...Δεν έχουμε καθόλου εικόνα από αυτό, σωστά;
Πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το 2050 η μπα για τους διορισμους;
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για αυτά. Τώρα είμαστε στη φάση των μόνιμων διορισμών, παρόλο που σε λίγο θα γίνουν και οι αιτήσεις αναπληρωτών! Ας βγούνε πρώτα τα κενά των διορισμών και τον Σεπτέμβριο θα φανούν τα κενά των αναπληρωτών στα σχολεία κάθε ΔΔΕ. Για την ενισχυτική δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε τίποτα από τώρα και πόσο μάλλον χωρίς να γνωρίζουμε το νομό σου!
Καλησπέρα,αν σκεφτείς ότι το 2022 με 1346 διορισμούς φιλολόγων ο πίνακας ξεπέρασε το 2400 (μη εκκαθαρισμένων), δεν μπορείς να το αποκλείσεις.
Για την ακρίβεια μάλιστα σταμάτησε στο 2574.
2 έτη προϋπηρεσίας στο δημόσιο αντιστοιχούν σε 20 μήνες για την δευτεροβάθμια