0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστό κι αυτό.Υ.Γ. Έτοιμος ο 2ΓΕ
Καταρχάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον κόπο σου! Κατά δεύτερον, πού μπορούμε να βρούμε τους πίνακες που επιμελήθηκες;
Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω τι είναι το tapatalk... Να δω στα "Αρχεία" εδώ στο pde;
Τώρα κατάλαβα Και πάλι σε ευχαριστώ, σε ζάλισα!!!
Καλησπέρα παίδες! Εγώ στους ανανεωμένους εκκαθαρισμένους του trust έχω θέση οριακή πιστεύω για φέτος. (1800 και κάτι ψιλά...) Παίζει να είμαι από τους πρώτους μετά τον τελευταίο φετινό διοριστέο. Δεν πειράζει, πάμε με φόρα για του χρόνου,, Ευχαριστούμε πολύ trust!
Υ.Γ. Έτοιμος ο 2ΓΕΕυχαριστούμε πολύ! Μέτρησα πρόχειρα γύρω στα 230 άτομα έως το 1550 περίπου του εκκαθαρισμένου που δεν δούλεψαν φέτος... Πόσο ασφαλές είναι να υποθέσουμε άραγε ότι αυτοί είναι ανενεργοί και δεν θα αιτηθούν ούτε για μόνιμοι;;;;😂😂😂
Όταν βγουν οι οριστικοί πίνακες θα βγάλω πίνακα με τους αναπληρωτές 2021-2024 (δεν τους λέμε ανενεργούς, γιατί είναι προσβλητικό λέει). Αλλά κενό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε δούλεψε. Θα κοιτάς την ταυτότητα. Αν είναι φρέσκια (ΑΝ, ΑΟ κλπ) θα πηγαίνεις να τον βρίσκεις στους πίνακες ειδικής (κύριο κι επικουρικό). Αν είναι κι εκεί κενός ή δεν είναι καν, τότε όντως δε δούλεψε. Αλλά ακόμη κι έτσι, άλλο αναπληρωτής, άλλο διορισμός.
Trust κάτι δεν πάει καλά στους νέους πίνακες τις 2ΓΕ. Πάω π.χ. στους Πε02 και μέσα διάσπαρτα μου εμφανίζει και άλλες ειδικότητες. Προσπαθώ επίσης να βάλω φίλτρα και δε με αφήνει. Δεν ξέρω μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος.