0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα πήγαινα αμέσως στην ένσταση όμως, αν δεν μιλούσα με τον ίδιο τον διευθυντή πρώτα. Δεν είναι θέμα αξιοπρέπειας το να μην ρωτήσεις τίποτα σε κάτι που σε αφορά.
Kαλησπέρα Να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά το Α2 αξιολογούμενου. Κάνατε πρακτικό με τον διευθυντή; Kαι αν ναι το πρακτικό ήταν το υπόδειγμα που είχε στο φεκ της αξιολόγησης δηλαδή το ίδιο που χρησιμοποίησε και ο σύμβουλος για την αξιολόγηση του Α1; Και ποιος το έγραψε το πρακτικό ο αξιολογoύμενος ή ο διευθυντής;΄
@anti_08 αν ο διευθυντής αξιολογεί 3 εκπαιδευτικούς που θεωρεί ισοδυναμους, τους κατευθύνει να γράψουν έτσι την αυτοαξιολόγηση ώστε να πάρουν τον ίδιο βαθμό, αν το θέλει ο ίδιος. Το άριστα είναι εξωπραγματικό κατά τη γνώμη μου, οπότε ή μπαίνει συγκριτικά σε κάποιον που πραγματικά ξεχωρίζει για το έργο του, ή δεν μπαίνει καθολου (που θεωρώ σωστότερο) ή μπαίνει σε όλους τους καλους αν ο διευθυντής θέλει να το βάλει.
Δε θέλω να του δώσω την ικανοποίηση ότι με πείραξε η αντιμετώπισή του. Όχι η βαθμολογία αυτή καθ'αυτή αλλά το γεγονός ότι (πιθανότατα) έδειξε μεροληψία. Αυτό άλλωστε συμβαίνει και σε άλλους τομείς της σχολικής ζωής, για αυτό είμαι καχύποπτος.Εγώ στη θέση του, για να είμαι εντάξει απέναντι στο συνάδελφο, τη στιγμή που τον ενημέρωνα για την αποτίμηση μου ώστε να την υπογράψει, θα του έλεγα και τι βαθμό σκόπευα να του βάλω, δικαιολογώντας την απόφασή μου. Η στάση του, όχι μόνο να να κάνει -ξανά λέω, πιθανότατα- διακρίσεις μεταξύ των μελών του συλλόγου αλλά και να υποκρίνεται ότι δεν έγινε τίποτα, είναι θλιβερή κι απογοητευτική. Εν τω μεταξύ έμαθα και την βαθμολόγηση του συμβούλου για το Α1, "εξαιρετικά".
Το θέμα είναι να βγει η απόφαση μονιμοποίησης ούτε ο βαθμός μετράει ούτε τίποτα άλλο.Μην κάνεις ένσταση γιατί δεν ξέρεις πότε θα βγει η απόφαση και τζάμπα θα ταλαιπωρηθεις.Στην τελική ούτε θα τα δει κανένας ποτέ αυτό και αυτή η γραφειοκρατία δεν νομίζω να έχει μέλλον