*

Αποστολέας Θέμα: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου  (Αναγνώστηκε 31945 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ppil

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 23, 2024, 12:30:34 am »
Γιατί να μην το πιστεύει; Δεν είναι δα ιερό καθήκον του δασκάλου να είναι ιδεαλιστής; εδώ εγώ πιστεύω πως όλοι οι μαθητές μου θα με θυμούνται όμορφα...
Ξόδεψα την καρδιά μου όλη για να σε ντύσω αστραπή

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:13:57 »

Αποσυνδεδεμένος Scout

• Έμπειρο μέλος
  • Με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 23, 2024, 09:32:31 am »
πάρτε μέρος στο κίνημα που καθημερνά φουντώνει.

Αν εξαιρέσουμε το κίνημα στην Γ/θμια -που προς το παρόν εκφράζεται μαζικά μόνο στις συνελεύσεις για ανανέωση των καταλήψεων, γιατί κατά τα άλλα εγώ λίαν αναιμικά τα βλέπω τα συλλαλητήρια δεδομένης της σημαντικότητας του διακυβεύματος-, πού αλλού βλέπετε εσείς να "φουντώνει" κάτι; Γιατί εγώ, το μόνο που βλέπω να φουντώνει είναι δυστυχώς η κυρπαντελήδικη, μικροαστούλικη και μισαλλόδοξη ακροδεξιά. Αν εσείς προτιμάτε να "βλέπετε" κάτι διαφορετικό, τότε μπορεί και να ισχύει το παλαιό ρητό "όσο η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις απόψεις μας, τόσο το χειρότερο γι' αυτή".
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2024, 09:34:12 am από Scout »

Αποσυνδεδεμένος Thndsk35

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 23, 2024, 12:28:15 pm »
Πάντως αυτό που βλέπω με ΝΔ όλα περνάνε και η αξιολόγηση και webex με το παραμικρό και εργαστήρια και επιμόρφωση νεοδιόριστων. Δεν κουνιέται φύλλο.

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 23, 2024, 01:40:08 pm »
Αν εξαιρέσουμε το κίνημα στην Γ/θμια -που προς το παρόν εκφράζεται μαζικά μόνο στις συνελεύσεις για ανανέωση των καταλήψεων, γιατί κατά τα άλλα εγώ λίαν αναιμικά τα βλέπω τα συλλαλητήρια δεδομένης της σημαντικότητας του διακυβεύματος-, πού αλλού βλέπετε εσείς να "φουντώνει" κάτι; Γιατί εγώ, το μόνο που βλέπω να φουντώνει είναι δυστυχώς η κυρπαντελήδικη, μικροαστούλικη και μισαλλόδοξη ακροδεξιά. Αν εσείς προτιμάτε να "βλέπετε" κάτι διαφορετικό, τότε μπορεί και να ισχύει το παλαιό ρητό "όσο η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις απόψεις μας, τόσο το χειρότερο γι' αυτή".
Κυρπαντελής είν' εκείνος που απέχει απ' το κίνημα τους δρόμους τις πορείες και διαλέγει την ασφάλεια του σπιτιού του εκφράζοντας ταυτόχρονα ηττοπαθείς ωχαδελφίστικες και μοιρολατρικές απόψεις. Με απλά λόγια, άμα δε θέλετε να 'στε κυρπαντελής, β γ ε ί τ ε απ' το σαλόνι σας. :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:13:57 »

Αποσυνδεδεμένος Scout

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 23, 2024, 02:33:59 pm »
Με απλά λόγια, άμα δε θέλετε να 'στε κυρπαντελής, β γ ε ί τ ε απ' το σαλόνι σας.

Με απλούστερα λόγια, άμα δε θέλετε να 'στε αιθεροβάμων,  κ ο ι τ ά ξ τ ε  γύρω σας.

Αποσυνδεδεμένος 🐐Ελευθερία Α.🐐

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 23, 2024, 06:39:26 pm »
Σε μία συζήτηση (μεσω πμ) που ειχα με έναν συναδελφο μου εθεσε το πολύ ουσιωδες -κατά τη γνωμη μου- ερωτημα :
“ Είμαι διορισμενος του 2022 και φέτος θα περάσω το Α2 και

Αποσυνδεδεμένος Έσπερος

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 23, 2024, 07:22:58 pm »
Γιατί να μην το πιστεύει; Δεν είναι δα ιερό καθήκον του δασκάλου να είναι ιδεαλιστής; εδώ εγώ πιστεύω πως όλοι οι μαθητές μου θα με θυμούνται όμορφα...

Ένα χρόνο πριν με αφορμή το τραγικό δυστύχημα φαινόταν όντως μια επιθυμία αλλαγής., Κάτι όχι απλά να φουντώνει, αλλά να βράζει και να ξεχειλίζει. Πολλοί το πιστέψαμε και το υποστηρίξαμε με την ψήφο μας. Το αποτέλεσμα ήταν όχι απογοητευτικό, ήταν σοκαριστικό. Οπότε, δεν ξέρω πια πώς μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι κάτι φουντώνει.

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 23, 2024, 07:39:48 pm »
Ένα χρόνο πριν με αφορμή το τραγικό δυστύχημα φαινόταν όντως μια επιθυμία αλλαγής., Κάτι όχι απλά να φουντώνει, αλλά να βράζει και να ξεχειλίζει. Πολλοί το πιστέψαμε και το υποστηρίξαμε με την ψήφο μας. Το αποτέλεσμα ήταν όχι απογοητευτικό, ήταν σοκαριστικό. Οπότε, δεν ξέρω πια πώς μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι κάτι φουντώνει.
Κάθε βδομάδα, κάθε Πέμπτη, κάνω στάση εργασίας. Δώδεκα δύο. Κάθε Πέμπτη προκηρύσσεται απ' την ΟΛΜΕ. Συμμετέχω στα συλλαλητήρια στην Πανεπιστημίου. Ο κόσμος χιλιάδες. Θυμίζει μέρες του καλοκαιριού του '65. Δεν ξέρω τι κάνει ο Scout. Αν συμμετέχει στις στάσεις εργασίας στις απεργίες στις διαδηλώσεις. Αν όχι κι απλά είναι δουλειά-σπίτι τότε λογικό είναι να μη βλέπει τι συμβαίνει γύρω του και να νομίζει πως ο κόσμος η κοινωνία είναι ο ΣΚΑΪ. Η απάθεια κι η αφ' υψηλού κριτική με μιαν υποβόσκουσα τάση παραίτησης κι απαξίωσης δε βοηθά πουθενά.

Αποσυνδεδεμένος Έσπερος

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 23, 2024, 08:33:05 pm »
Κάθε βδομάδα, κάθε Πέμπτη, κάνω στάση εργασίας. Δώδεκα δύο. Κάθε Πέμπτη προκηρύσσεται απ' την ΟΛΜΕ. Συμμετέχω στα συλλαλητήρια στην Πανεπιστημίου. Ο κόσμος χιλιάδες. Θυμίζει μέρες του καλοκαιριού του '65. Δεν ξέρω τι κάνει ο Scout. Αν συμμετέχει στις στάσεις εργασίας στις απεργίες στις διαδηλώσεις. Αν όχι κι απλά είναι δουλειά-σπίτι τότε λογικό είναι να μη βλέπει τι συμβαίνει γύρω του και να νομίζει πως ο κόσμος η κοινωνία είναι ο ΣΚΑΪ. Η απάθεια κι η αφ' υψηλού κριτική με μιαν υποβόσκουσα τάση παραίτησης κι απαξίωσης δε βοηθά πουθενά.

Η κοινωνία είναι αυτό που ψήφισε η πλειοψηηφία. Τι νόημα έχει η εκτόνωση στις πορείες, αν την κρίσιμη στιγμή βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα;  Τι άλλο περιμένει ο κόσμος δηλαδή για να ψηφίσει κάτι άλλο;  πλήρης διάλυση του κράτους, ακρίβεια, ζούμε με κουπόνια, και βγαίνει τον Ιούλιο αυτό το αποτέλεσμα. Όλοι αυτοί που είναι στους δρόμους, άλλαξαν γνώμη σε λίγους μήνες; Δεν είχαν καταλάβει τι είχαν ψηφίσει;  Ήθελαν να δώσουν μια ευκαιρία λες και δεν ήξεραν τι θα βγει;  Όχι προφανώς. Ή είμαστε τελείως ανερμάτιστοι και ανίκανοι να πάρουμε απφοάσεις, ή απλως οι δυσαρεστημένοι είναι αισθητά λιγότεροι. Οπότε, πού εδράζεται η  βεβαιότητα ότι θα φύγουν;  Τον Ιούνιο ήταν η ευκαιρία να φύγουν,  και δεν τους έδιωξε κανείς. Τουλάχιστον στην Αθήνα έδιωξαν τον ανιψιό, αλλά δεν θα πάει χαμένος κι αυτός, θα συνεχίσει να παίζει με Μονόπολη με τις ζωές μας από άλλο πόστο.

Αποσυνδεδεμένος Scout

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Αξιολόγηση Α2 νεοδιόριστου
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 23, 2024, 09:57:44 pm »
Θυμίζει μέρες του καλοκαιριού του '65.

Φαντάζομαι ότι δεν τα ζήσατε αυτά προσωπικά, γιατί αν τα είχατε ζήσει:
(α) μάλλον θα ήσασταν ήδη "χους ει και εις χουν απελεύσει", όπως μοιραία οι περισσότεροι που τα έζησαν προσωπικά
και
(β) το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αποτολμούσατε μια τέτοια ανιστόρητη αναλογία. Καλά-καλά δε νομίζω ότι αποτολμά κανείς να συγκρίνει τα φετινά συλλαλητήρια με εκείνα του 1990-91 και του 1998-99. Και εσείς λέτε για τα συλλαλητήρια των Ιουλιανών; Σοβαρά τώρα;

Αποσυνδεδεμένος g.t

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 23, 2024, 10:21:46 pm »
Φαντάζομαι ότι δεν τα ζήσατε αυτά προσωπικά, γιατί αν τα είχατε ζήσει:
(α) μάλλον θα ήσασταν ήδη "χους ει και εις χουν απελεύσει", όπως μοιραία οι περισσότεροι που τα έζησαν προσωπικά
και
(β) το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αποτολμούσατε μια τέτοια ανιστόρητη αναλογία. Καλά-καλά δε νομίζω ότι αποτολμά κανείς να συγκρίνει τα φετινά συλλαλητήρια με εκείνα του 1990-91 και του 1998-99. Και εσείς λέτε για τα συλλαλητήρια των Ιουλιανών; Σοβαρά τώρα;
το α καλυτερο απο το β και το β καλυτερο απο το α.. Τις καλησπερες μου κυριε scout
(το α ηδη το βαλα στα κλεμμένα)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2024, 10:23:48 pm από g.t »

Αποσυνδεδεμένος ppil

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 24, 2024, 02:50:50 am »

Εξαιρετική περιγραφή της κατάστασης! Δεν έγραψα όμως εγώ πως "κάτι φουντώνει" εννοώντας την κοινωνία, αυτά είναι λόγια άλλου συναδέλφου. Δεν βλέπω προσωπικά τίποτα τέτοιο, αλλά  με την κοινωνία αν θες μοιράζομαι μικροστιγμές, όχι πάθη μαζί της. Ο άβουλος παρατηρητής και ο θλιμμένος μορφωμένος δεν θα λείψουν από κανένα χώρο, αλλά ειδικά στον χώρο της παιδείας δεν έχουν καμία θέση. Όντως φουντώνει κάτι μέσα μου και μέσα σε κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΟ άνθρωπο πιστεύω και αυτό τον σπρώχνει σε αποφάσεις δικές του και δικές του κόκκινες γραμμές. Εξάλλου η ελευθερία είναι κάτι που κερδίζεις μόνος σου και με γενναιότητα, ελεύθερον τό εύψυχον. Καλούμαστε στο χάος και τον παραλογισμό εμείς να έχουμε σκοπό και λογική και θέση.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2024, 02:53:05 am από ppil »
Ξόδεψα την καρδιά μου όλη για να σε ντύσω αστραπή

Αποσυνδεδεμένος milks

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 24, 2024, 05:34:09 am »
Ευτυχώς, δεν πραγματοποιήθηκε το όνειρο σου και σήμερα δεν τρώμε από συσσίτια... :D

Αποσυνδεδεμένος ΕΠ06

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 24, 2024, 08:19:42 am »
Ευτυχώς, δεν πραγματοποιήθηκε το όνειρο σου και σήμερα δεν τρώμε από συσσίτια... :D
Πολλοί τρώνε από συσσίτιο και οι περισσότεροι ζούμε για να δουλεύουμε και πάλι οριακά είμαστε..και πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ κατά την γνώμη σου;

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32789
  • Τελευταία: TonyNtzou
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1178779
  • Σύνολο θεμάτων: 19417
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)