0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορώ να κάνω το Α2 χωρίς τη συμπλήρωση του φακέλου μου;
Αν όχι, μπορώ να κάνω τροποποιήσεις μετεγενέστερα, για το Α1, ή το αρχείο είναι οριστικό;
Επίσης, για το Α2 πρέπει να δημιουργήσω σχέδιο μαθήματος; Αν ναι, μπορεί κάποιος να μού προτείνει κάποιο υπόδειγμα σχεδίου;
Διανύω την πρώτη χρονιά μου ως νεοδιόριστη και ειδοποιήθηκα από τη Διεύθυνση για την ατομική αξιολόγηση Α2. Η Α1 τοης δικής μου χρονιάς διορισμού θα ξεκινήσει του χρόνου. Μίλησα με τη σύμβουλο ΠΕ06 και μου είπε να μην ξεκινήσω καν τον ατομικό φάκελο στο αξιολόγηση.gov καθώς θέλει να με κατευθύνει η ίδια. Είχε προηγηθεί επικοινωνία ώστε να κάνω φέτος και το Α1, αλλά θέλει πολλή δουλειά και θα το αφήσω για του χρόνου. Μπορώ να κάνω το Α2 χωρίς τη συμπλήρωση του φακέλου μου; Αν όχι, μπορώ να κάνω τροποποιήσεις μετεγενέστερα, για το Α1, ή το αρχείο είναι οριστικό; Επίσης, για το Α2 πρέπει να δημιουργήσω σχέδιο μαθήματος; Αν ναι, μπορεί κάποιος να μού προτείνει κάποιο υπόδειγμα σχεδίου;
Ακόμα και να κάνεις φέτος και το Α1 και το Α2 θα πρέπει να τα κάνεις του και του χρόνου
Αυτό να φανταστώ δεν ισχύει γι' αυτούς που διορίστηκαν το 2020.Δηλαδή αν κάνει κάποιος αξιολόγηση φέτος ότι θα κάνει και του χρόνου. Κάθε μέρα και κατι καινουριο ακούμε
Πολύ μπερδεμένη η κατάσταση. Άλλοι λένε Α1 και Α2 κάθε τέσσερα χρόνια και το
Αν ισχύει μιλάμε για ηλίθιους. Ποιος ο λόγος να περάσει 2 φορές ο δόκιμος την διαδικασία;
Μπορεί να μου πει κάποιος στο πεδίο Α2 στην Εκθεση αυτοαξιολογησης τι γράφουμε;
λόγω των μετακινήσεων που απαιτεί και του φόρτου γραπτών εκθέσεων, κάποια στιγμή θα διαμαρτυρηθούν οι σύμβουλοι