0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μωρέ και η πρόσκληση διορισμού και τα αποτελέσματα θα βγουν κάποια στιγμή αλλά πάλι παιδιευόμαστε 🤣🤣 Για να παιδιευόμαστε δεν βγάζεις τους πίνακές σου; Χαχα Αγχώνομαι μωρέ γιατί είμαι σε θέση διορισμού αλλά έχω σκοπό να βάλω συγκεκριμένες περιοχές και προσπαθώ να βγάλω άκρη τι γίνεται.
Κάθε χρόνο εγώ (ΠΕ86) και η σύζυγος μου (ΠΕ70) καταθέτω αίτηση μετάθεσης ζητώντας συνεξέταση. Η σύζυγός μου παίρνει πάντα αλλά την "κόβω" εγώ λόγω μη ύπαρξης οργανικής θέσεις στον τόπο ενδιαφέροντος. Και ξαφνικά τώρα εμφανίζονται τρεις οργανικές θέσεις και εγώ να προηγούμαι στα μόρια των υπολοίπων αιτούντων μετάθεσης. Αν υποθέσουμε, ότι τρέχει ξανά το σύστημα μεταθέσεων και ότι δεν υπάρχουν στην διάθεση συνάδελφοι της ειδικότητάς μου, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;
Ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό πιστεύω και εγώ.
Το σκέφτηκα αυτό, αλλά με βλέπω να παίρνω μετάθεση στην Δευτέρα Παρουσία.
Μα στην κορυφή είμαι, οργανικές δεν υπάρχουν.
Συνάδερφοι ερώτηση :Έστω συνάδελφος φεύγει με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις που θα γίνουν. Η θέση η οργανική που μένει πίσω υπολογίζεται εκ νέου έτσι ώστε να μηδενιστούν τα κενά του αλγορίθμου μεταθέσεων. Σωστά;;;
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος, αν εντός της εβδομάδας θα τρέξει το σύστημα για τις συμπληρωματικές μεταθέσεις των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων της πρωτοβάθμιας; Με δεδομένο ότι μέχρι αύριο 30/7 και ώρα 15:00, οι δνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει να στείλουν στο υπουργείο τα ονόματα των εκπαιδευτικών που δεν έχουν οργανική και θα τοποθετηθούν σε κάποια από τις νεοσύστατες, λέτε από Τετάρτη 31/07 ως Παρασκευή 2/8 να έχει τρέξει το σύστημα και να έχουν ανακοινώθει;