*

Αποστολέας Θέμα: Επιλογή υποδιευθυντων  (Αναγνώστηκε 5577 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kapoioskapoukapote

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
Απ: Επιλογή υποδιευθυντων
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2024, 11:32:44 pm »
θα μιλησω , παιδια , για τη δικη μου περιπτωση. ειμαι καινουριος στο σχολειο. ο διευθυντης δεν με ξερει. αν υπερεχω των αλλων υποψηφιων στα τυπικα προσοντα, τοτε μονο απο τη γνωμη του διευθυντη  θα με απορριψουν;τα μορια των υποδιευθυντων ανακοινωνονται;
https://vaspapachristou.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83/

Στο άρθρο 3 θα βρεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς.

Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:00:23 »

Αποσυνδεδεμένος mariacurie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2024, 12:46:34 am »
Θα σου μιλήσω και για την προσωπική μου εμπειρία. Παρότι είχα και εγώ ένα βιογραφικό μακράααα καλύτερο από την επιλογή του διευθυντή τελικά υπερίσχυσε η επιλογή του διευθυντή. Δυστυχώς επέτρεψε ο νομοθέτης σε ένα μόνο άτομο με μια αιτιολογική έκθεση τύπου έκθεσης ιδεών είναι ικανός μπλα ....., εργατικός να υποστηρίξει την απόφασή του χωρίς καμία μοριοδότηση. Καληνύχτα Κεμάλ...

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2024, 09:00:53 am »
Θα σου μιλήσω και για την προσωπική μου εμπειρία. Παρότι είχα και εγώ ένα βιογραφικό μακράααα καλύτερο από την επιλογή του διευθυντή τελικά υπερίσχυσε η επιλογή του διευθυντή. Δυστυχώς επέτρεψε ο νομοθέτης σε ένα μόνο άτομο με μια αιτιολογική έκθεση τύπου έκθεσης ιδεών είναι ικανός μπλα ....., εργατικός να υποστηρίξει την απόφασή του χωρίς καμία μοριοδότηση. Καληνύχτα Κεμάλ...

τραγικο!λυπαμαι πολυ!

Αποσυνδεδεμένος ernesto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2024, 11:16:21 am »
Και μετά μιλάνε για αξιολόγηση,αριστεία και αξιοκρατία!Πάντως είμαι σίγουρος ότι σε περιπτώσεις σαν τη δική σου που θέλω να πιστεύω ότι είναι λίγες,τόσο ο δ/ντής όσο και ο συνάδελφος που επιλέχθηκε έγιναν καταγέλαστοι στα μάτια των συναδέλφων...ακόμη κι αν κανείς δεν τόλμησε να το παραδεχτεί φανερά!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:00:23 »

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2024, 12:27:48 pm »
Και μετά μιλάνε για αξιολόγηση,αριστεία και αξιοκρατία!Πάντως είμαι σίγουρος ότι σε περιπτώσεις σαν τη δική σου που θέλω να πιστεύω ότι είναι λίγες,τόσο ο δ/ντής όσο και ο συνάδελφος που επιλέχθηκε έγιναν καταγέλαστοι στα μάτια των συναδέλφων...ακόμη κι αν κανείς δεν τόλμησε να το παραδεχτεί φανερά!!!

Ε και; Αν κάποιος δουλεύει έτσι σιγα μην νοιαστεί τι λένε οι άλλοι ή σιγα μην δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι.

Αποσυνδεδεμένος ernesto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2024, 01:36:06 pm »
Ε και; Αν κάποιος δουλεύει έτσι σιγα μην νοιαστεί τι λένε οι άλλοι ή σιγα μην δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι.
Οτι κάποιος που δρα έτσι δεν θα νοιαστεί τι λένε,το δέχομαι (αν και πίστεψέ με,δεν τους αρέσει).Το ότι συμφωνούν όλοι οι υπόλοιποι,δεν το δέχομαι,άσχετα αν δεν το παραδέχονται φανερά,όπως προέγραψα.

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2024, 04:33:05 pm »
Οτι κάποιος που δρα έτσι δεν θα νοιαστεί τι λένε,το δέχομαι (αν και πίστεψέ με,δεν τους αρέσει).Το ότι συμφωνούν όλοι οι υπόλοιποι,δεν το δέχομαι,άσχετα αν δεν το παραδέχονται φανερά,όπως προέγραψα.

Συνάδελφε είτε συμφωνείς και δέχεσαι κάτι, ειτε διαφωνείς και δεν μιλάς γιατί δεν δεν σε νοιάζει, δεν σε συμφέρει, δεν σε αφορά το ίδιο αποτέλεσμα έχει. Μη σου πω το δεύτερο χειρότερο είναι. Όπως έχει πει κάποιος για να πάει ο κόσμος χάλια αρκεί οι καλοί να μην κάνουν τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος jimpan

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2024, 05:47:57 pm »
Δεν υπάρχει καταμέτρηση μορίων, όπως πχ στους διευθυντές

• Ιστορικό μέλος
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2024, 05:57:44 pm »
Οι διευθυντές μοριοδοτούνται για τη θέση τους και απλά διαλέγουν κάποιον υποδιευθυντή για να είναι το δεξί τους χέρι.
Κάτι αντίστοιχο με τους διευθυντές εκπαίδευσης που μοριοδοτούνται και απλά διαλέγουν τον προϊστάμενο εκπαιδευτικών θεμάτων!
Στην μοριοδότηση έχει και συνέντευξη  ;)
Άρα, όλη η πυραμίδα έχει συνήθως κοινό παρονομαστή.
Ελλάδα είμαστε. Αλήθεια υπάρχουν ακόμη πράγματα που μας εντυπωσιάζουν;
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2024, 10:17:15 pm »
Σήμερα έπιασα τον διευθυντή.του είπα ότι ενδιαφέρομαι για τη θέση.κατανοω ότι δεν με ξέρει και ενδεχομένως θέλει να προκρίνει κάποιον παλαιότερο που τον ξέρει και έχει συνεργαστεί μαζί του. Μου είπε δεν θέλει να βρεθεί στη θέση να γνωμοδοτει για τρεις τέσσερις υποψήφιους.ωστοσο έρθω θέλω να καταθέσω αίτηση και θα το κάνω και θα του το πω. Αλλά εξακολουθώ να έχω την απορία αν τα μόρια μας θα ανακοινωθούν κ θα μετράνε.

Αποσυνδεδεμένος ernesto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2024, 10:23:23 pm »
Συνάδελφε είτε συμφωνείς και δέχεσαι κάτι, ειτε διαφωνείς και δεν μιλάς γιατί δεν δεν σε νοιάζει, δεν σε συμφέρει, δεν σε αφορά το ίδιο αποτέλεσμα έχει. Μη σου πω το δεύτερο χειρότερο είναι. Όπως έχει πει κάποιος για να πάει ο κόσμος χάλια αρκεί οι καλοί να μην κάνουν τίποτα.
Η τελευταια φραση σου τα ειπε ολα.Ετσι ειναι.

Αποσυνδεδεμένος jimpan

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2024, 02:33:00 pm »
Σήμερα έπιασα τον διευθυντή.του είπα ότι ενδιαφέρομαι για τη θέση.κατανοω ότι δεν με ξέρει και ενδεχομένως θέλει να προκρίνει κάποιον παλαιότερο που τον ξέρει και έχει συνεργαστεί μαζί του. Μου είπε δεν θέλει να βρεθεί στη θέση να γνωμοδοτει για τρεις τέσσερις υποψήφιους.ωστοσο έρθω θέλω να καταθέσω αίτηση και θα το κάνω και θα του το πω. Αλλά εξακολουθώ να έχω την απορία αν τα μόρια μας θα ανακοινωθούν κ θα μετράνε.
Μόρια υποδιευθυντών δεν μετρούνται. Υπάρχει μια συνολική εκτίμηση όχι όμως μετρήσιμα μόρια...

Αποσυνδεδεμένος ernesto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 02:29:54 pm »
Ερώτηση προς όσους ξέρουν:εκπαιδευτικός που έχει γίνει υποδιευθυντής,δικαιούται,αν το επιθυμεί,να ζητήσει μετάθεση κατά τη διάρκεια της θητείας του;ΥΓ:εννοείται ότι καταλαβαίνω πως αν μετατεθεί σταματά να είναι υποδιευθυντής,αυτό που ρωτώ είναι αν έχει δικαίωμα μετάθεσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 02:31:57 pm από ernesto »

• Ιστορικό μέλος
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2024, 02:46:13 pm »
Ερώτηση προς όσους ξέρουν:εκπαιδευτικός που έχει γίνει υποδιευθυντής,δικαιούται,αν το επιθυμεί,να ζητήσει μετάθεση κατά τη διάρκεια της θητείας του;ΥΓ:εννοείται ότι καταλαβαίνω πως αν μετατεθεί σταματά να είναι υποδιευθυντής,αυτό που ρωτώ είναι αν έχει δικαίωμα μετάθεσης.
Με απόλυτη βεβαιότητα, ναι μπορεί.
Μπέρτραντ Ράσελ

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32789
  • Τελευταία: TonyNtzou
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1178779
  • Σύνολο θεμάτων: 19417
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144