0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα μιλησω , παιδια , για τη δικη μου περιπτωση. ειμαι καινουριος στο σχολειο. ο διευθυντης δεν με ξερει. αν υπερεχω των αλλων υποψηφιων στα τυπικα προσοντα, τοτε μονο απο τη γνωμη του διευθυντη θα με απορριψουν;τα μορια των υποδιευθυντων ανακοινωνονται;
Θα σου μιλήσω και για την προσωπική μου εμπειρία. Παρότι είχα και εγώ ένα βιογραφικό μακράααα καλύτερο από την επιλογή του διευθυντή τελικά υπερίσχυσε η επιλογή του διευθυντή. Δυστυχώς επέτρεψε ο νομοθέτης σε ένα μόνο άτομο με μια αιτιολογική έκθεση τύπου έκθεσης ιδεών είναι ικανός μπλα ....., εργατικός να υποστηρίξει την απόφασή του χωρίς καμία μοριοδότηση. Καληνύχτα Κεμάλ...
Και μετά μιλάνε για αξιολόγηση,αριστεία και αξιοκρατία!Πάντως είμαι σίγουρος ότι σε περιπτώσεις σαν τη δική σου που θέλω να πιστεύω ότι είναι λίγες,τόσο ο δ/ντής όσο και ο συνάδελφος που επιλέχθηκε έγιναν καταγέλαστοι στα μάτια των συναδέλφων...ακόμη κι αν κανείς δεν τόλμησε να το παραδεχτεί φανερά!!!
Ε και; Αν κάποιος δουλεύει έτσι σιγα μην νοιαστεί τι λένε οι άλλοι ή σιγα μην δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι.
Οτι κάποιος που δρα έτσι δεν θα νοιαστεί τι λένε,το δέχομαι (αν και πίστεψέ με,δεν τους αρέσει).Το ότι συμφωνούν όλοι οι υπόλοιποι,δεν το δέχομαι,άσχετα αν δεν το παραδέχονται φανερά,όπως προέγραψα.
Συνάδελφε είτε συμφωνείς και δέχεσαι κάτι, ειτε διαφωνείς και δεν μιλάς γιατί δεν δεν σε νοιάζει, δεν σε συμφέρει, δεν σε αφορά το ίδιο αποτέλεσμα έχει. Μη σου πω το δεύτερο χειρότερο είναι. Όπως έχει πει κάποιος για να πάει ο κόσμος χάλια αρκεί οι καλοί να μην κάνουν τίποτα.
Σήμερα έπιασα τον διευθυντή.του είπα ότι ενδιαφέρομαι για τη θέση.κατανοω ότι δεν με ξέρει και ενδεχομένως θέλει να προκρίνει κάποιον παλαιότερο που τον ξέρει και έχει συνεργαστεί μαζί του. Μου είπε δεν θέλει να βρεθεί στη θέση να γνωμοδοτει για τρεις τέσσερις υποψήφιους.ωστοσο έρθω θέλω να καταθέσω αίτηση και θα το κάνω και θα του το πω. Αλλά εξακολουθώ να έχω την απορία αν τα μόρια μας θα ανακοινωθούν κ θα μετράνε.
Ερώτηση προς όσους ξέρουν:εκπαιδευτικός που έχει γίνει υποδιευθυντής,δικαιούται,αν το επιθυμεί,να ζητήσει μετάθεση κατά τη διάρκεια της θητείας του;ΥΓ:εννοείται ότι καταλαβαίνω πως αν μετατεθεί σταματά να είναι υποδιευθυντής,αυτό που ρωτώ είναι αν έχει δικαίωμα μετάθεσης.