0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ισχύει ο τηλεφωνικός κατάλογος του ΥΠΕΠΘ, έχω καλέσει κάθε αριθμό που θα μπορούσε έστω κάποιος σχετικός να με ενημερώσει για τον αριθμό των προσλήψεων στην ειδικότητα μας β φάση.. Δεν απαντά κανείς δυστυχώς. Έστειλα κάποια mail, ακόμη περιμένω. Η βασική απορία μου πάντως είναι η εξής : τα υπόλοιπα κενά που δεν καλύφθηκαν α φάση, θα καλυφθούν τώρα; (εννοώ από εκείνα που είχε δώσει ο Patreas μας).
Αυτά είναι κενά που διατίθενται για να τους μόνιμους. Όταν τοποθετηθούν οι υπεράριθμοι λειτουργικά, αυτοί που είναι στη διάθεση και οι αποσπασμένοι, όσα κενά από αυτά περισσέψουν να δοθούν στους αναπληρωτές.
https://e-wall.net/45818/enimerosi-28-09-23-tha-trexei-to-systima-gia-proslipseis-anapliroton-7-000-i-v-fasi/
Η πληροφορία είναι σωστή. Μόλις κατάφερα να μιλήσω κι εγώ. Δεν μπόρεσα ομως να αποσπάσω κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφόρηση για τον αριθμό των ΠΕ 06 στη β φάση. Μόνο το οτι περισσότεροι θα προσληφθούν πρωτοβάθμια.. Τί να πω.. Απλά υπομονή. Μια βδομάδα έμεινε. Καλή μας επιτυχία 💐
Καλή επιτυχία!! Το ειχα σίγουρο πριν τις ανακοινωσεις/συζητησεις αλλά σε μια διεύθυνση-νομίζω Α Αθήνας ήταν- είδα μόνο 16 κενά γι αυτό άρχισα να αμφιβάλλω..