0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, Patreas, ξέρεις αν θα τρέξει και το σχολικό έτος 2023-24 Πράξη για την υποστήριξη λειτουργίας Γυμνασίων λόγω αύξησης ωρολογίου προγράμματος για την εφαρμογή των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων;
Αν έχω κατάλάβει καλά και δεν έχω παραλείψει κάτι, μιλάμε για μεγάλη αύξηση προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή!!!Patreas, δώσε μας τα φώτα σου! Εννοείται, δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση τα γραφόμενά σου, απλά έχω εκπλαγεί με το ενδεχόμενο της μεγάλης αύξησης προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή.
Καλά έδινα μόνο αριθμούς κενών για τις Φάσεις, ήθελα να κάνω κι εκτιμήσεις φέτος...Σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις μου για μια Α' Φάση 33.500 Αναπληρωτώς (ΑΠΟΛΥΤΩΣ εφικτό κατά την άποψή μου, παρότι ένα μεγάλο μέρος των πιστώσεων της Ειδικής Αγωγής πέρασαν στις 13 Περιφέρειες), πάμε για Α' Φάση με οριακά 30.000 Αναπληρωτές (το πιθανότερο ότι το συνολικό νούμερο θα είναι και κάτω από αυτό το ψυχολογικό φράγμα) με τον πέλεκυ να πέφτει στους συνήθεις υπόπτους:Α) ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ : Κάλυψη μόνο ένα σκάρτο 45% και συνολικά (και για τις 2 βαθμίδες) από 10.000 πέφτει στο 7.500-
Mα δεν θα καλυφθούν καν τα μαθήματα των Πανελληνίων...τι να λέμε τώρα...
Αυτά υποχρεωτικά από το νόμο καλύπτονται πρώτα. Αν υπάρχουν και επιπλέον κενά εκτός Πανελλαδικών και δεν επαρκούν οι προσλήψεις της φασης, δεν θα δοθούν από τις ΔΔΕ για επιλογη από τους εκπαιδευτικους σε αυτή τη φάση..Αυτό προβλέπει ο νόμος!